Tweede pinksterdag zijn wij gesloten. Leveringen hebben hierdoor een kleine vertraging.

Biologisch Glijmiddel

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Glijmiddel & Massageolie, 125 ml

14,90

Glijmiddel 100 ml American plus Ginseng

100ml - Ginseng
8,99

Glijmiddel 150ml

150 ml
11,89

Glijmiddel 500 ml

500 ml
29,90

Glijmiddel 80ml Aardbei

80 ml - Aardbei
9,85

Biologisch Glijmiddel

BIOglide biologisch glijmiddel van het Duitse merk Joydivision bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is een medical grade product van de hoogste kwaliteit. Het is volledig vegan en vrij van irriterende synthetische stoffen. Wij hebben de beste biologische glijmiddelen van BIOglide speciaal voor jou geselecteerd zodat je optimaal van de liefde kunt genieten.

Biologisch glijmiddel als hoogwaardig alternatief

Alle BIOGLIDE biologische glijmiddelen in ons assortiment zijn zacht voor je huid en 100% vrij van synthetische stoffen en parfums. Het zijn glijmiddelen op waterbasis die geen olie bevatten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende vlekken in je bed of op je kleding. Je kunt de biologische glijmiddelen van BIOglide zowel vaginaal als anaal gebruiken, maar we verkopen ook een variant die speciaal is ontwikkeld voor anale seks. BIOglide biologisch glijmiddel is geschikt voor gebruik met latex condooms en siliconen seksspeeltjes.

BIOglide biologisch glijmiddel in diverse varianten

Naast de normale BIOglide in verpakkingen van 150 en 500 ml, verkopen we voor de liefhebbers ook een variant met aardbeiensmaak. Daarnaast kun je kiezen voor BIOglide plus Ginseng. Een biologisch glijmiddel met gecertificeerde biologische ginseng dat de bloedcirculatie stimuleert en zorgt voor langdurige lubricatie. BIOglide glijmiddel en massageolie in één kun je voor je hele lichaam gebruiken.

BIOglide anal biologisch glijmiddel

In principe zijn alle BIOglide biologische glijmiddelen geschikt voor anaal gebruik, maar BIOglide anal is speciaal ontworpen voor extra soepele anale seks. Het heeft een aangepaste formule waardoor het minder snel uitdroogt en langer glad blijft. Je kunt dit biologische glijmiddel trouwens ook prima gebruiken voor vaginale seks.

Biologisch glijmiddel bestellen bij Eco-Logisch

Biologisch glijmiddel bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15:00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.