Natuurlijke gezichtsreiniger

Totaal 15 productenPagina 1 van 1

Washandje gezicht van biologisch katoen

Anae

5,79

Calm Face Toner - 300ml

APoEM

39,95

Purify Clementine Face Wash - 300 ml

APoEM

39,95

Gezichtsreiniging lotion - green tea - 500 ml

Fair Squared

29,95

Gezichtsscrub - abrikoos - 50 ml

Fair Squared

6,95

Zeepblok - Black Soap

Fair Squared

9,95

Gezichtsreiniger Exotisch Parfum

Lamazuna

12,90

Gezichtsreiniging - Hibiscus

Lamazuna

11,90

Gezichtsreiniging - Pompelmoes

Lamazuna

12,90

Konjac Gezichtssponzen - Geïrriteerde Huid - 2 stuks

Owl & Bee
15,95 7,97

Konjac Gezichtssponzen - Vette Huid - 2 stuks

Owl & Bee
15,95 7,97

Black Soap - 100 gr

Speick

6,95

Green Soap - 100 gr

Speick

6,95

Red Soap - 100 gr - Rode helende klei

Speick

6,95

White Soap - 100 gr

Speick

6,95

Natuurlijke gezichtsreiniger

Een natuurlijke gezichtsreiniger is onmisbaar voor een effectieve gezichtsverzorging. Met een natuurlijke gezichtsreiniger verwijder je zweet, stof, vuil, talg en make-up op een milde manier. Door je gezicht goed schoon te maken, zorg je ook dat verzorgingsproducten optimaal door je huid worden opgenomen. Bij ons vind je een ruime selectie natuurlijke gezichtsreinigers voor alle huidtypes.

Kies voor een natuurlijke gezichtsreiniger

De huid van je gezicht vraagt om een voorzichtige reiniging zonder agressieve producten. De meeste gewone gezichtsreinigers bevatten helaas chemische ingrediënten zoals sulfaten, parabenen en synthetische parfums. Onze natuurlijke gezichtsreinigers zijn vrij van deze schadelijke stoffen en gemaakt van 100% natuurlijke bestanddelen. Ze bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn niet op dieren getest. Ook hebben ze milieuvriendelijke plasticvrije of gerecyclede verpakkingen. Met een natuurlijke gezichtsreiniger kies je niet alleen voor een echt schoon gezicht, maar ook voor een schone planeet.

Soorten natuurlijke gezichtsreiniger

We hebben een breed assortiment natuurlijke gezichtsreinigers voor ieder type huid. Je kunt kiezen uit natuurlijke reinigingslotions, face wash, reinigingsmelk, balsems, reinigingsschuim, make-up remover, de ‘make-off glove’ en gezichtsreiniger in blokvorm. Al onze natuurlijke gezichtsreinigers zijn lief voor je huid en kun je zonder zorgen elke dag gebruiken.

Natuurlijke gezichtsreiniging met zo min mogelijk afval

Bij ons vind je verschillende merken herbruikbare wattenschijfjes gemaakt van zacht biologisch katoen. Ze zijn een duurzaam alternatief voor wegwerp-wattenschijfjes en net zo hygiënisch. Je kunt ze makkelijk wassen en eenvoudig hergebruiken. Door over te stappen op herbruikbare wattenschijfjes verminder je niet alleen je afvalproductie, maar bespaar je ook geld. Eén herbruikbaar wattenschijfje staat gelijk aan maximaal 300 wegwerp-wattenschijfjes. Naast herbruikbare wattenschijfjes verkopen we herbruikbare handschoenen om make-up te verwijderen en miniwashandjes van biologisch katoen.

Natuurlijke gezichtsreiniger bestellen bij Eco-Logisch

Natuurlijke gezichtsreiniger bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15:00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.