Bodylotion Mannen

Totaal 8 productenPagina 1 van 1

Body oil - 150 ml

Amazinc!

21,95

Daily Regeneration - 80gr

Amazinc!

26,95

Body Cream - Ginger

Fat Forest
16,95 8,48

Body Cream - Grapefruit

Fat Forest
16,95 8,48

Skin Bar - Ginger

Fat Forest
16,95 8,48

Skin Bar - Grapefruit

Fat Forest
16,95 8,48

Skin Bar Pack - Ginger & Cinnamon

Fat Forest
23,95 11,98

Skin Bar Pack - Grapefruit & Lemongrass-Mint

Fat Forest
23,95 11,98

Bodylotion voor mannen

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en daar wil je natuurlijk goed voor zorgen. Door je lichaam in te smeren met een bodylotion voor mannen zorg je dat je huid sterk en soepel blijft. Natuurlijke bodylotions voor mannen zijn een gezond en duurzaam alternatief voor traditionele bodylotions. Ze zijn niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de planeet.

Natuurlijke bodylotion voor mannen: goed voor je lichaam

Je huid is een van je belangrijkste organen. Ze maakt vitamine D aan, helpt je lichaamstemperatuur te regelen en beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Logisch dat je dus goed voor je huid wilt zorgen. Helaas bevatten de meeste gewone bodylotions voor mannen chemische stoffen zoals parabenen, sulfaten en synthetische parfums. Deze kunnen je huid irriteren en uitdrogen. Kies daarom voor onze natuurlijke bodylotions voor mannen zonder schadelijke rommel.

Natuurlijke bodylotion voor mannen: goed voor de planeet

Een derde van al het plastic dat wereldwijd wordt geproduceerd bestaat uit verpakkingen. Een groot deel daarvan komt in onze oceanen terecht. Jij doet niet mee aan deze vervuiling als je bewust kiest voor een natuurlijke bodylotion voor mannen in een milieuvriendelijke plasticvrije of gerecyclede verpakking. Ook zijn onze bodylotions voor mannen 100% vrij van dierlijke ingrediënten en niet op dieren getest.

Soorten bodylotion voor mannen

Bij ons vind je een breed assortiment bodylotions voor mannen met krachtige natuurlijke ingrediënten die je huid voeden en versterken. Natuurlijke bodylotion is extra geschikt voor de gevoelige huid omdat het vrij is van irriterende stoffen en synthetische parfums. Je kunt kiezen uit bodylotions, crèmes, butters, bars en oliën in verschillende frisse en natuurlijke geuren.

Bodylotion voor mannen bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook bodylotion voor mannen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15:00 uur bestelt, kun je vaak de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.