Gezichtscreme Mannen

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

After Shave Balm 100ml

Kaerel Skin Care

18,99

Gezichtscrème

Kaerel Skin Care

22,99

Scheerset: Scheercrème + After Shave Balsem

Kaerel Skin Care

27,99

Gezichtscrème voor mannen

Geef je huid elke dag een oppepper met een natuurlijke gezichtscrème voor mannen. Want ook als man wil je er goed verzorgd uitzien met een mooie, egale huid. Bij ons vind je een brede selectie gezichtscrèmes voor mannen met krachtige ingrediënten zoals plantenextracten en natuurlijke oliën die je huid voeden en beschermen.

Natuurlijke gezichtscrème voor mannen: goed voor je huid

De meeste gewone gezichtscrèmes voor mannen bevatten chemische ingrediënten zoals parabenen, sulfaten en synthetische parfums. Deze stoffen kunnen je huid irriteren en uitdrogen. Bij ons vind je alleen gezichtscrèmes met 100% natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijke gezichtscrème voor mannen: goed voor de planeet

De meeste van onze gezichtscrèmes voor mannen zitten in een milieuvriendelijke plasticvrije of gerecyclede verpakking. Zo zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de planeet. Daarnaast zijn bijna al onze natuurlijke gezichtscrèmes vrij van dierlijke ingrediënten en niet op dieren getest.

Waarom gebruik je een natuurlijke gezichtscrème voor mannen?

Door een natuurlijke gezichtscrème voor mannen te gebruiken, geef je je huid extra voeding en bescherming. Ook zorg je dat je huidveroudering tegengaat omdat het vocht in je huid beter wordt vastgehouden. Fijne lijntjes vallen minder op en je huid ziet er steviger uit. Wie zich scheert, zal door het gebruik van een gezichtscrème minder last hebben van een geïrriteerde huid na het scheren.

Hoe gebruik je een natuurlijke gezichtscrème voor mannen?

Natuurlijke gezichtscrème voor mannen breng je elke ochtend aan op een goed gereinigde huid. Door je huid eerst goed schoon te maken, worden de werkzame stoffen in de gezichtscrème beter door je huid opgenomen.

Gezichtscrème voor mannen bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook gezichtscrème voor mannen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15:00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.