Dameshygiëne

Totaal 19 productenPagina 1 van 1

Menstruatiecup Large

Anae

18,99

Menstruatiecup Medium

Anae

18,99

Menstruatiecup Small

Anae

18,99

Menstruatieondergoed - Heavy Flow - Maat 38

Anae

23,99

Menstruatieondergoed - Light Flow - Maat 38

Anae

22,99

Menstruatieondergoed - Normal Flow - Maat 38

Anae

23,49

Menstruatiesponsjes 6-7cm - 3 st.

Anae

14,99

Wasbaar maandverband - Dag - 2 st. - Paarse bloemen

Anae

17,49

Wasbaar maandverband - Mini - 2 st. - Towels Circles

Anae

16,99

Wasbaar maandverband - Nacht - 2 st. - Hibiscus donker

Anae

17,99

Bio Tampons - Mini - 16 stuks

Cosmea
3,99 2,79

Bio Tampons - Normal - 16 stuks

Cosmea
4,20 2,94

Bio Tampons - Super - 16 stuks

Cosmea
4,69 3,28

Natuurlijke Menstruatiesponsjes - 2 Stuks

Croll & Denecke

10,29

Menstruatiecup - Large

Fair Squared

14,95

Menstruatiecup - Medium

Fair Squared

14,95

Menstruatiecup - Small

Fair Squared

14,95

Menstruatiecup - XL

Fair Squared

14,95

Menstruatie Cup no1 Rood

Lamazuna

24,95

Dameshygiëne

Duurzame dameshygiëne is beter voor jou en beter voor de planeet. In ons assortiment vind je een ruime selectie producten die vrij zijn van irriterende chemische middelen en parfums. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook 100% plasticvrij. Van herbruikbare menstruatiecups, sponsjes en maandverband tot tampons en inlegkruisjes van biologisch katoen: bij Eco-Logisch vind je duurzame dameshygiëne van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor duurzame dameshygiëne?

Tijdens je leven gebruik je ongeveer 10.000 tampons of maandverbanden. Dat is alles bij elkaar een flinke berg afval en een goede reden om te kiezen voor herbruikbare menstruatiecups, menstruatiesponsjes of wasbaar maandverband. Een mooie bijkomstigheid is dat je hiermee ook nog eens geld bespaart.

Verder bevatten de meeste gewone menstruatieproducten schadelijke stoffen en dat is nog een belangrijke reden om over te stappen op duurzame dameshygiëne. Kies bijvoorbeeld voor tampons en inlegkruisjes van gecertificeerd biologisch katoen die vrij zijn van ftalaten en bleekmiddelen.

Herbruikbare duurzame dameshygiëne

  • Comfortabele menstruatiecups van medische siliconen of fairtrade natuurrubber. Makkelijk, hygiënisch en onzichtbaar. Veel praktischer dan tampons of maandverband.
  • Onzichtbare menstruatiesponsjes van echte natuurspons. Nooit meer doorlekken, wasbaar in de wasmachine en tot wel een jaar lang herbruikbaar.
  • Wasbaar maandverband van biologisch katoen. Comfortabel en ademend. Verkrijgbaar in drie varianten: dag, nacht en mini.

Dameshygiëne van biologisch katoen

  • Tampons en inlegkruisjes van gecertificeerd biologisch katoen. Vrij van ftalaten en bleekmiddelen. Uiteraard dierproefvrij en met een biologisch afbreekbare verpakking.

Duurzame dameshygiëne bestellen bij Eco-Logisch

Duurzame dameshygiëne bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.