Nagelvijl - Gerecycled Staal

Merk: Fairzone

6,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Pakistan
Land van herkomst: Pakistan

  • Duurzame kwaliteit
  • Dierproefvrij
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Fairzone
Fairzone logo
Artikelnummer: 4262358580153

Bekijk alles van Fairzone >
Bekijk meer: Voetverzorging >

FAIRZONE Nagelvijl van Gerecyclede Spoorrails

De nagelvijl van FAIRZONE is gemaakt van gerecycled roestvrij staal uit Pakistan. Het staal is afkomstig van oude spoorrails. Zo krijgen afgedankte rails een tweede kans en worden lokale mensen aan een baan geholpen.

De vijl heeft twee kanten, een grove kant om de nagels in te korten en een fijne kant om de nagels glad te strijken. De vijl is praktisch gevormd met een punt voor het reinigen van de nagels.

Gemaakt van roestvrijstaal van oude spoorrails

  • Gemaakt van gerecycled staal uit Pakistan
  • Grove en fijne kant
  • Geschikt voor dikke en dunne nagels
  • Punt voor nagelreiniging

Productspecificaties Nagelvijl - Gerecycled Staal

  • Lengte: 11,2 cm
  • Breedste punt: 1 cm
Toepassing
De vijl moet recht op de nagel worden geplaatst en slechts in één richting worden bewogen. De grofkorrelige kant verkort en vormt de nagels, de fijnkorrelige kant maakt hoeken en randen glad.

Milieu-informatie over Nagelvijl - Gerecycled Staal

FAIRZONE
FAIRZONE verkoopt  fairtrade producten voor thuisgebruik en tuinieren, die ze aanbieden als eerste stap op weg naar een plasticvrij huis. Om dit doel te bereiken, ontwikkelen en produceren ze samen met fairtrade partners kwaliteitsproducten in transparant traceerbare productieprocessen. Dit betekent dat ze een extra prijs betalen voor de ingrediënten die ze halen uit arme regio's in de wereld. Dit geld wordt gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de producenten te verbeteren, inclusief die van de plantagearbeiders en kleine boeren en hun gezinnen ter plaatse. FAIR ZONE staat voor een eerlijke behandeling van alle partijen die betrokken zijn bij het productieproces.

De eis: humane arbeidsomstandigheden, ecologisch duurzaam beheer en het consequent afzien van dierproeven en kinderarbeid.


Fairzone

Fair, plasticvrij en goede alternatieven. De producten van FAIR ZONE zijn een echte toevoeging aan je huis én tuin. Eerlijke handelsrelaties, ecologische verantwoordelijkheid en een consequent nee tegen kinderarbeid en dierproeven.

Fairzone
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Nagelvijl - Gerecycled Staal

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit