Zeep Reiszakje -Recycled Rijstzak

Merk: Fairzone

4,95 per stuk incl. btw
Aantal
Let op ze zijn allemaal verschillend van kleur (recycling)

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Fairtrade.png Cruelty Free-4.png keurmerken_vegan.jpg

  • Dierproefvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Fairzone
Fairzone logo
Artikelnummer: 4260365857527

Bekijk alles van Fairzone >
Bekijk meer: Zeep & Douchegel >

Fairtrade Zeep Reiszakje gemaakt van herbruikte rijstzakken - Fair Squared

De Fairtrade zeep zakjes van Fair Squared worden gemaakt van upcycled rijstzakken uit Sri Lanka. Deze rijstzakken worden zorgvuldig gereinigd en verwerkt door getalenteerde naaisters. Door de zeep zakjes van Fairzone te kopen, draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar ondersteun je ook de Fairtrade-beweging in Sri Lanka. Handig voor het bewaren en meenemen van zepen, shampoo bars als je op reis bent. perfect voor het bewaren van een vochtig stuk zeep tijdens het reizen. Het zakje is namelijk gemakkelijk schoon te maken onder de kraan.

Productspecificaties Zeep Reiszakje -Recycled Rijstzak

Let op: Elke zakje is uniek en gemaakt van andere rijstzakken. Het patroon op het product wijkt af van de afbeelding.

  • Afmetingen: Ongeveer 15 x 15 cm
  • Upcycled materiaal
  • Fairtrade geproduceerd

Milieu-informatie over Zeep Reiszakje -Recycled Rijstzak

Trans Fair e. V. en Fairtrade International
 
De vereniging TransFair e.V. is in 1992 met een doel opgericht, namelijk om benadeelde producenten in ontwikkelingslanden te ondersteunen. Als onafhankelijke organisatie handelt TransFair e.V. niet zelf met producten, maar verleent ze het fair trade-keurmerk aan eerlijk verhandelde producten en stimuleert het bewustzijn rond duurzaamheid. In Duitsland verkopen reeds 42.000 winkels producten met een fair trade-keurmerk. Meer dan 20.000 horeca-gelegenheden verkopen fair trade koffie en cacao. Meer informatie vindt u op www.fairtrade-deutschland.de.
TransFair behoort tot het internationale verbond Fairtrade International, dat zich met de uitvoering en verzorging van de partnerorganisaties bezighoudt. Wereldwijd profiteren meer dan 1,3 miljoen boeren en medewerkers van fair trade plantages. Samen met hun families hebben vele miljoenen mensen door de handel met fair trade producten betere levens- en werkomstandigheden.
 
De onafhankelijke certificeringsorganisatie FLO-CERT GmbH is verantwoordelijk voor de controle van de fair trade normen. Dit in Bonn gestationeerde bedrijf werkt met een onafhankelijk, transparant en wereldwijd consistent certificeringssysteem naar de eisen van accreditatienorm ISO 65 (DIN EN 45011)


Fairzone

Fair, plasticvrij en goede alternatieven. De producten van FAIR ZONE zijn een echte toevoeging aan je huis én tuin. Eerlijke handelsrelaties, ecologische verantwoordelijkheid en een consequent nee tegen kinderarbeid en dierproeven.

Fairzone
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Zeep Reiszakje -Recycled Rijstzak

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit