Shower Gel - Coconut - Zero Waste - 500ml.

Merk: Fair Squared

18,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
500 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Cruelty Free-4.png Ecocert certificering .png Fairtrade.png Vegan-society-eco.png

  • Dierproefvrij
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Fair Squared
Fair Squared logo
Artikelnummer: 4260365855356

Bekijk alles van Fair Squared >
Bekijk meer: Zeep & Douchegel >

 Fair Squared - Shower Gel - Coconut - Zero Waste - 500ml. 

Natuurlijke Douchegel samengesteld uit rijke, Fairtrade olijfolie uit Palestina en Kokosolie uit Sri Lanka. Olijfolie reinigt en kalmeert de huid terwijl de kokosnootgeur de zintuigen prikkelt.  
  • Fairtrade
  • Natrue gecertificeerd
  • Vegan
  • Plasticvrij / zero waste 
De fair squared Douchegel verwent de huid met de geur van zongerijpte kokosnoten en verzachtende olijfolie. De combinatie van Fairtrade kokosolie en Fairtrade olijfolie reinigt met zacht schuim zonder uit te drogen. Het natuurlijke huidvocht blijft behouden dankzij de milde suikeroppervlakteactieve stof.

Fairtrade olijfolie is rijk aan natuurlijke vitamines, mineralen, essentiële vetzuren en antioxidanten. Fairtrade kokosolie kenmerkt zich door zijn intensief voedende en hydraterende eigenschappen. Het heeft onder andere een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, die bijzonder zacht zijn voor de gevoelige huid.

Dit product bevat natuurlijke, veganistische en fairtrade ingrediënten. Via eerlijke handelsvoorwaarden kunnen kleine boeren en arbeiders in de producerende landen investeren in een duurzame toekomst.

Tip: Giet de inhoud van het flesje in gebruikte douchegelflessen zodat de glazen flesjes niet mee hoeven onder de douche. De 240 ml-versies kunnen worden gebruikt met het extra pompopzetstuk. Ook zijn ze ideaal voor het vullen van uw eigen zeepdispensers en reisflessen.


Productspecificaties Shower Gel - Coconut - Zero Waste - 500ml. - Coconut

Fair Squared Carbon Free programm.PDF
Fair Squared Palm Oil Statement1.pdf
Halal Zertifizierung.pdf

Tip: Fair Square biedt ook praktische herbruikbare zeep dispencers aan waarmee je de douchegel gemakkelijk kunt doseren. 
Natuurlijk kun je de fles na gebruik, altijd opnieuw gebruiken!
  • Milde verzorging: een bijzonder mild reinigende douchegel.
  • Zero Waste: 100% plasticvrij - De douchegel wordt geleverd in een duurzame glazen fles 
  • Verwent de huid met de geur van zongerijpte kokosnoten en verzachtende olijfolie.
  • FAIRTRADE-certificaat voor grondstoffen verkregen uit eerlijke handel,
  • NATRUE natuurcosmeticacertificaat, veganistisch en halal.
  • CO2-neutraal vervaardigd in Duitsland en met de hand gebotteld.
  • Vrij van aluminium, alcohol, minerale olie en microplastics.
  • Geschikt voor ieder huidtype.
  • pH-waarde: 6
Ingrediënten: Aqua, Coco Glucoside,Disodium Cocoyl Glutamate, Olea Europaea Oil (Olive Oil*), Glycerin, Xanthan Gum, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil*), Sodium Benzoat, Parfum, Citric Acid, Linalool, Limonene
 

Milieu-informatie over Shower Gel - Coconut - Zero Waste - 500ml.

Trans Fair e. V. en Fairtrade International
De vereniging TransFair e.V. is in 1992 met een doel opgericht, namelijk om benadeelde producenten in ontwikkelingslanden te ondersteunen. Als onafhankelijke organisatie handelt TransFair e.V. niet zelf met producten, maar verleent ze het fair trade-keurmerk aan eerlijk verhandelde producten en stimuleert het bewustzijn rond duurzaamheid. In Duitsland verkopen reeds 42.000 winkels producten met een fair trade-keurmerk. Meer dan 20.000 horeca-gelegenheden verkopen fair trade koffie en cacao. Meer informatie vindt u op www.fairtrade-deutschland.de.
TransFair behoort tot het internationale verbond Fairtrade International, dat zich met de uitvoering en verzorging van de partnerorganisaties bezighoudt. Wereldwijd profiteren meer dan 1,3 miljoen boeren en medewerkers van fair trade plantages. Samen met hun families hebben vele miljoenen mensen door de handel met fair trade producten betere levens- en werkomstandigheden.
 
De onafhankelijke certificeringsorganisatie FLO-CERT GmbH is verantwoordelijk voor de controle van de fair trade normen. Dit in Bonn gestationeerde bedrijf werkt met een onafhankelijk, transparant en wereldwijd consistent certificeringssysteem naar de eisen van accreditatienorm ISO 65 (DIN EN 45011)


Fair Squared

Fair Squared komt uit Keulen, Duitsland, Het bedrijf is familiebezit en er zijn geen investeerders bij betrokken. Alle producten zijn zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, en maakt geen gebruik van ruwe olie en andere derivaten, genetisch gemodificeerde of andere negatieve ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam. Onze bedrijfsprincipes zijn: transparantie, sociale en ecologische aanvaardbaarheid, dierenwelzijn en solidariteit met hen die het moeilijk hebben, Opdat de stappen die we zetten voor iedereen absoluut transparant lijken, zijn we vanaf het begin gaan samenwerken met internationaal gerenommeerde label partners. Zij controleren op regelmatige basis onze werkprocessen en bevoorradingsketens.

Fair Squared
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Shower Gel - Coconut - Zero Waste - 500ml.

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit