Navulzak - Afwas schoon

Merk: Zo Schoon

15,- per zak incl. btw

Totaal per zak:
500 ml
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

keurmerken_vegan.jpg

  • Dierproefvrij

Bekijk hier meer producten van het merk Zo Schoon
Zo Schoon logo
Artikelnummer: 8720165583034

Bekijk alles van Zo Schoon >
Bekijk meer: Navulverpakkingen >

Afwassen gaat niet meer als vroeger: het meeste gaat in de vaatwasser. Tegenwoordig gebruik je afwasmiddel om snel en gericht iets af te wassen. Met gewoon handafwasmiddel verspil je veel: afwasmiddel én water. ZO afwas schoon is het eerste echt duurzame, schuimende afwasmiddel. Makkelijker dan een knijpfles, en zuiniger met water en energie.
 
Met dit rijke schuim, met de frisse geur van pompelmoes en limoen, haal je vuil en vet zo van je vaat : makkelijker dan een knijpfles én zuiniger met water en energie, omdat je normaal vooral veel water gebruikt. Maar  even foamen, naspoelen of afnemen met een keukenpapierje of afdrogen.
  • Vegan en dierproefvrij
  •  100% natuurlijk en veilig
  •  ZO sprayerfoamer met levenslange garantie
  •  Navulzak goed voor 5 gevulde sprayers
In ZO afwassen schoon zitten alleen 100% natuurlijke, vegan ingrediënten: Aqua, Glycerin, C8-C16 Alkyl glucoside. Capryloyl/Caproyl Methyl glucamide, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Octyl Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Cocoyl, Glutamate, Citric Acid, Sodium Benozate, Parfum (Linalool,Limonene, citral)

ZO afwas schoon is schuimend afwasmiddel: het eerste van Nederland. Schuim heeft als voordeel dat je nooit teveel gebruikt. Bovendien heb je zo geen zeepresten. Foam je vaat 1 of 2 keer in (knijpen)  en gebruik een borstel of kokosspons om het vuil weg te halen. Spoel daarna af met koud water en laat drogen. Is je vaat heel erg vet? Gebruik dan warm water. Met ZO afwas schoon kun je ook snel tussendoor je koffiekopjes of wijnglazen afwassen.
  • ZO afwas schoon is veilig voor je handen, ook als je een gevoelige huid hebt.
  • Giet ZO afwas schoon tot de streep in de foamer en vul de overige 80% met water.
  • Spoel met koud water eerst het zichtbare vuil van je vaat: denk aan etensresten.
  • Foam ZO afwas schoon op je vaat. Voor een beker en glas is 1 keer genoeg. Een ovenschaal foam je 3 tot 4 keer.
  • Borstel (of was) het vuil eraf, spoel af en laat drogen of droog je vaat af met een theedoek.
Met ZO afwas schoon doe je niet alleen de vaat. Het is ideaal voor het reinigen van de oven, blender, het rooster van de afzuigkap, babyflesjes, de airfryer en de barbecue. Even infoamen, laten intrekken en afnemen met een doek of keukenpapier.
De parfums die we in de afwasfoam gebruiken zijn 100% natuurlijk. Dat is uniek, dus daar zijn we trots op. Met alleen maar ingrediënten die in de natuur voorkomen, breekt de natuur ZO snel af en sparen we het milieu. Daarom vind je op onze verpakkingen geen gevarensymbolen.
Andere uitvoeringen

Navulzak - Alles schoon

Uitvoering: Allesreiniger
15,-
 

Navulzak - Sanitair schoon

Uitvoering: Sanitair
15,-
 

Navulzak - Keuken schoon

Uitvoering: Keuken
15,-
 

Navulzak - Glas schoon

Uitvoering: Glas
15,-
 

Zo Schoon

ZO ontwikkelt producten die lang meegaan door te zorgen voor hergebruik en daarnaast ook voor minimaal transport. ZO gebruikt alleen middelen die makkelijk biologisch afbreken, met als uitgangspunt dat je met alle producten makkelijk en prettig werkt. De grondstoffen voor de schoonmaakmiddelen en zepen komen voor in de natuur. Want wat de natuur maakt, breekt de natuur ook snel weer af. De producten zijn veilig voor mens, dier en materiaal. Daarom hoeven er geen gevarensymbolen op de verpakking te staan, ook niet op de concentraten. De reinigers worden in Nederland geproduceerd. Zo blijft het transport beperkt. Met ZO ga je verspilling tegen en bespaar je energie en grondstoffen.

Zo Schoon
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Navulzak - Afwas schoon

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit