Afwasmiddel sensitive 500ml

Merk: Frosch

€ 1,69 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

keurmerken_eu.jpg keurmerken_tuv.jpg keurmerken_c2c.jpg keurmerken_allergy.jpg keurmerken_sustainablecleaning.jpg

  • Herwinbare grondstoffen
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking
  • Deels biologisch afbreekbaar
  • Plantaardig

Bekijk hier meer producten van het merk FroschFrosch logo
Artikelnummer : 4009175193247

Frosch Sensitive Vitamin is een ecologisch verantwoord afwasmiddel dat uw vaat laat schitteren zonder uw huid uit te drogen.
 
Het geheim zit hem in de provitamine B5 die zowel actief de huid beschermt tegen uitdroging, maar ook zijn oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst, voor een natuurlijk schone en stralende vaat. Ph5,5 dus zacht voor je handen
 
En omdat deze ecologisch verantwoorde formule geen parfum, kleurstoffen of bewaarmiddelen bevat, blijft het risico van allergieën beperkt. Het ideale afwasmiddel voor zeer gevoelige huidtypes. Het kan tevens aanbevolen worden voor de reiniging van kinderverzorgingsaccessoires.
Verpakking 98% gerecycled PET
Oppervlakte actieve stoffen plantaardig
Geen microplastics in nieuwe verpakking
 
Gebruiksaanwijzing
 
Aanbevolen hoeveelheid afwasmiddel voor 5 liter water:
  • Weinig vuile vaat : 3 ml (3/4 theelepel) afwasmiddel.
  • Vuile vaat : 5 ml (1 theelepel) afwasmiddel.

Extra info

Oppervlakteactieve stoffen: duurzaam of niet?
Om vuil en vlekken efficiënt te verwijderen, bevatten onderhoudsproducten oppervlakteactieve stoffen die ook wel was- of reinigingsstoffen genoemd worden. Een voorbeeld van een oppervlakteactieve stof die we allemaal kennen? Zeep, ideaal om huid en textiel te wassen.
 
Conventionele onderhoudsproducten – het is te zeggen niet-milieuvriendelijke producten – gebruiken oppervlakteactieve stoffen op basis van petroleum die aangemaakt worden door de petrochemische industrie. Petroleumbronnen zijn niet hernieuwbaar en uiteindelijk zullen de petroleumvoorraden opgebruikt worden. Daarom hebben de productie en het gebruik van die conventionele huishoudproducten een negatieve impact op het milieu.
 
Vernieuwbare bronnen voor duurzame onderhoudsproducten
Frosch is de referentie op het gebied van ecologisch verantwoorde onderhoudsproducten. Duurzame groei, de toekomst van de planeet en de komende generaties zijn voor Frosch zeer belangrijke waarden en uitdagingen. Daarom bevatten onze producten uitsluitend oppervlakteactieve stoffen van natuurlijke herkomst, afkomstig van hernieuwbare bronnen.
 
Nieuwe, nog duurzamere bronnen
Daarom gebruikt Frosch sinds zijn ontstaan duurzame palmolie die geproduceerd wordt overeenkomstig de RSPO-norm (Roundtable on Sustainable Palm Oil) die ontbossing tegengaat. Maar wij willen onze duurzameaanpak nog consequenter te maken. Waarom? Omdat palmolie ver van ons geproduceerd wordt, meestal in Indonesië of Maleisië. Het transport naar Europa heeft een grote impact op het milieu. Bovendien stijgt de vraag naar palmolie, waardoor er steeds meer landbouwgronden nodig zijn.
 
Daarom besloot Frosch om vanaf 2013 de afstand die nodig is om de grondstoffen te vervoeren te verkleinen. Aangezien de fabriek in Duitsland is gevestigd, vinden wij het belangrijk om bij te dragen tot de Europese landbouw en onze aankopen dichter bij huis te doen!
 
Een uniek programma voor Frosch en voor het milieu
Daarom lanceerden wij een uniek programma, met als doel geleidelijk aan palmolie te vervangen door olie afkomstig van de Europese landbouw, zoals koolzaadolie, olijfolie en lijnzaadolie. 
 
Deze ingrediënten worden in Europa geteeld :
 
de koolzaadolie is afkomstig uit Frankrijk, Duitsland en Polen,
de lijnzaadolie is afkomstig uit Frankrijk en België,
de olijfolie is afkomstig uit Spanje, Italië en Griekenland
 
We hebben de doelstelling om de komende jaren 100% van de palmolie te vervangen door olie die in Europa geproduceerd wordt, en dit voor al onze producten. Rekening houdend met het feit dat de oliemarkt in Europa haar verzadigingspunt bereikt heeft, schept dit milieuvriendelijke initiatief nieuwe mogelijkheden voor de Europese landbouw !


Frosch

Frosch is uiterst efficiënt en biedt een geheel gamma aan van alternatieve producten voor het onderhoud van heel het huis, allen biologisch afbreekbaar. Voor elk product is er een ecologische aanpak.

Frosch
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Afwasmiddel sensitive 500ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: