Biomix Alg - Vijver en Aquarium - 270st.

Merk: Biomix Pro

24,95 per blik incl. btw

Totaal per blik:
270 st.
Aantal

- Voorlopig niet leverbaar -

Ontvang een email wanneer het product weer leverbaar is
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

  • Water besparend
  • Beste alternatief
  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk Biomix Pro
Biomix Pro logo
Artikelnummer: 5425017310266

Bekijk alles van Biomix Pro >
Bekijk meer: Speciaalreiniger >

Biologische algenreiniger op enzymenbasis voor vijvers en aquaria milieuvriendelijk en onschadelijk voor dier en plant

Biologisch product voor een helder vijver en aquarium. Biomix®Alg is een mengsel van enzymen en geselecteerde bacteriën verwerkt in een handige tablet die bij het oplossen in water de micro-organismen en enzymen langzaam doseert. De bacteriën gaan de voedingsstoffen van zweefalgen – die vaak de oorzaak zijn van troebel water – wegnemen en dragen zo bij tot een snelle en efficiënte klaring en ontslibbing van het water.
Biomix®Alg kan zowel preventief als behandelend worden gebruikt in water dat is aangetast zijn door een chronische of accidentele organische verontreiniging. Biomix®Alg werkt al vanaf ± 8°C binnen  en voor buiten zodat het reeds in het voorjaar kan worden gebruikt. Eenvoudig in gebruik, 100% milieuvriendelijk en onschadelijk voor dier en plant.
 
Gebruiksaanwijzing: De dosering van Biomix®Alg hangt af van de wateroppervlakte en van de aard van de verontreinigende stoffen maar over het algemeen bestaat een behandeling uit :
  • Voor meren, vijvers en bassins: Eerste gebruik bij voorkeur in het voorjaar: 3 tabletten per 250 liter water.
  • Ieder jaar opnieuw herhalen in het voorjaar.
  • Vb.vijver met in een houd van 5000L, 60 tabletten.
  • Onderhoud: 1 tablet per 250 liter water, tweewekelijks van maart tot oktober.
  • Voor aquaria: 1 tablet per 100 liter water, wekelijks.
  • Indien nodig de dosering verhogen.

Productspecificaties Biomix Alg - Vijver en Aquarium - 270st.

Gesloten wateren zoals meren en vijvers zijn complexe ecosystemen waar het biologisch evenwicht zeer kwetsbaar is. De waterverversinggraad is er zeer laag zodat de effecten van een lozing grote gevolgen hebben. Zo kan een lozing van koolwaterstoffen of detergenten het biologisch evenwicht schaden door een film te vormen aan het wateroppervlak waardoor de opname van zuurstof in het water wordt bemoeilijkt. De quasi afwezigheid van stroming versterkt dit fenomeen wat vaak slecht is voor de aanwezige fauna en flora.
Meren die afvalwaters ontvangen of regenwater beladen met meststoffen worden daarbij getroffen door een immense algengroei die het zuurstofevenwicht verstoort en een tekort aan voedingselementen en zonlicht voor andere planten veroorzaakt.


Biomix Pro

Bionova is een Belgisch productiebedrijf dat werd opgericht door Frans Houck in 1996. Zijn missie was om professionele reinigingsmiddelen te ontwikkelen die krachtig, doelmatig en tegelijk biologisch zijn. Zo ontstond het merk Biomix Pro en al onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Enzymen vormen een belangrijk bestanddeel van verschillende producten in het assortiment. Het voordeel hiervan is dat een diepgaande reiniging wordt gegarandeerd omdat ze minuscuul klein zijn en kunnen doordringen tot moeilijk bereikbare plaatsen. Bij Bionova hebben wij namelijk één belangrijke wijsheid: Voor en door de natuur. Gewoon de natuur zijn werk laten doen. Makkelijk toch

Biomix Pro
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Biomix Alg - Vijver en Aquarium - 270st.

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit