Potgrond

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Potgrond - Biologisch

BioKultura

9,75 0,24 per liter

Potgrond - Biologisch - Bigbag 1000L

BioKultura

189,50 0,19 per liter

Potgrond

Maak je leven een stukje groener met planten en bloemen in potten en bakken op je terras, balkon en binnen in huis. Zij geven sfeer en levendigheid en in ruil daarvoor geef jij ze natuurlijk aandacht en zorg. Voor het vullen van plantenpotten en bloembakken gebruik je potgrond. Goede potgrond is belangrijk voor de optimale groei van jouw planten en bloemen.

Wat is potgrond?

Potgrond is een mengsel van verschillende natuurlijke grondstoffen. De basis bestaat uit veen of kokos vermengd met boomschors, compost, meststoffen en kalk. Potgrond heeft een luchtige samenstelling en is minder zwaar dan tuinaarde. Het is goed in staat om lucht en water vast te houden waardoor de wortels van planten en bloemen goed kunnen groeien. Je kunt het beste kiezen voor biologische potgrond dat geen vervuilende bestanddelen bevat.

Wanneer gebruik je potgrond?

Potgrond wordt vooral gebruikt voor planten die in potten of bakken staan. Je kunt potgrond zowel gebruiken voor je kamerplanten binnenshuis als je planten en bloemen op je terras en balkon. Potgrond bevat extra voedingsstoffen waardoor planten en bloemen in potten beter groeien.

Hoe gebruik je potgrond?

Als je een plant of bloem gaat verpotten, zet je hem eerst met plastic pot en al in een emmer water. Zo zuigt de kluit zich goed vol. Vul de onderkant van de plantenpot of bak op met potgrond. Zet de plant hier zonder plastic pot bovenop. Plaats de plant niet te laag of te hoog in de pot. Vul de pot verder met potgrond en druk lichtjes aan. In potgrond zit voldoende voeding voor de eerste maanden. Daarna moet je regelmatig bijmesten.

Potgrond bestellen bij Eco-Logisch

Potgrond bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.