Biologisch afbreekbare zakjes gft

Totaal 13 productenPagina 1 van 1

Composteerbare container zakken 240L - 10 st.

Biomat

16,50

Composteerbare honden poepzakjes - 100 zakjes

Biomat

7,79

Composteerbare vuilniszakken 120L - 10 st.

Biomat

10,95

Composteerbare vuilniszakken 20L - 26 st.

Biomat

7,99

Composteerbare vuilniszakken 30L -10 st.

Biomat

3,50

Composteerbare vuilniszakken 40/60L - 10 st.

Biomat

5,60

GFT afval compostzakken papier- 120 liter 25st.

Biomat

29,95

GFT composteerbare papieren zakken- 240L - 25st.

Biomat

34,99

Bio afbreekbare afvalzakken 10 liter - 20 stuks

Garland
7,99 5,19

Bio afbreekbare afvalzakken 30 liter - 10 stuks

Garland
7,99 5,19

Bio afbreekbare afvalzakken 5 liter - 20 stuks

Garland
5,99 3,89

Composteerbare vuilniszakken Papier- 120 liter

Memo

50,99

GFT zakken Recycling Papier 10L

Memo

4,99

Biologisch afbreekbare GFT zakjes

Biologisch afbreekbare GFT zakjes zijn de perfecte manier om de GFT-afvalbak in je keuken fris en droog te houden. Groente-, fruit- en tuinafval geeft al snel vervelende geurtjes en vraagt dan ook om hygiënische oplossingen die tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. Speciaal voor jou hebben wij de beste biologisch afbreekbare GFT zakjes geselecteerd.

Wat zijn biologisch afbreekbare GFT zakjes?

GFT zakjes zijn speciaal gemaakt voor het apart verzamelen van GFT-afval. Ze hebben het EN13432 keurmerk. Dit betekent dat ze voldoen aan alle Europese normen. Biologisch afbreekbare GFT zakjes zijn composteerbaar en worden gemaakt van plantaardig materiaal of gerecycled papier.

Waarom kiezen voor biologisch afbreekbare GFT zakjes?

Net als plastic draagtassen hebben plastic afvalzakken een grote negatieve impact op het milieu. Ze worden gemaakt van fossiele brandstoffen, het duurt honderden jaren om ze af te breken en ze dragen bij aan het enorme probleem van microplastics. Gelukkig is het niet meer nodig om je GFT-afval te verzamelen in plastic zakken. Biologisch afbreekbare GFT zakjes zijn een milieuvriendelijk en praktisch alternatief.

Wat zijn de voordelen van biologisch afbreekbare GFT zakjes?

Biologisch afbreekbare GFT zakjes zorgen dat de GFT-afvalbak in je keuken schoon en droog blijft. Door GFT zakjes te gebruiken heb je geen last meer van vervelende geurtjes of maden. Ook is het niet meer nodig om je afvalbak schoon te maken en dat scheelt water, schoonmaakmiddel en natuurlijk tijd.

Biologisch afbreekbare GFT zakjes voor in de keuken

Speciaal voor de GFT-afvalbak in je keuken hebben we verschillende merken biologisch afbreekbare GFT zakjes van 5 tot 40 liter. Ze zijn gemaakt van plantaardig materiaal of van papier. Als ze vol zijn, kun je ze met afval en al in de GFT-container werpen.

Biologisch afbreekbare GFT zakjes bestellen bij Eco-Logisch

Biologisch afbreekbare GFT zakjes bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.