Biologische compost

Totaal 11 productenPagina 1 van 1

Mestcompost - Biologisch

BioKultura

8,50 0,21 per liter

Mestcompost - Biologisch - Bigbag - 1000L

BioKultura

142,50 0,14 per liter

Tuinaarde-compost - Biologisch

BioKultura

8,95 0,22 per liter

Tuinaarde-compost - Biologisch - Bigbag 1000L

BioKultura

149,50 0,15 per liter

Compostmaker - 800gr

ECOstyle

6,50

Geurfilters- Garland compost bak - 6st

Garland
7,49 4,87

Worm composter - Lime

Plastia
204,75 184,28

Worm composter uitbreidingsbak - Lime

Plastia
22,75 20,47

Compostwormen - 1000 gr

Wasse Wormen

20,50

Compostwormen - 500 gr

Wasse Wormen

15,50

Wormen voor vissers of compost - Middel

Wasse Wormen

20,75

Biologische compost

Met biologische compost verbeter je de bodem van je (moes)tuin op een milieuvriendelijke manier. Biologische compost zorgt voor een levendige bodem waardoor jouw planten beter kunnen groeien. Biologische compost is kant-en-klaar verkrijgbaar, maar je kunt ook heel makkelijk je eigen biologische compost maken door GFT-afval te verwerken met compostwormen en een wormentoren.

De voordelen van biologische compost

  • Verbetert de bodemstructuur
  • Activeert het bodemleven
  • Maakt humus aan
  • Vermindert erosie
  • Gaat verzuring tegen
  • Levert voedingsstoffen

Biologische compost van Bio-Kultura

De biologische compost van Bio-Kultura bestaat uit een combinatie van dierlijke bemesting en plantaardige compostsoorten. Hij is geheel vrij van turf en je kunt hem het hele jaar door gebruiken. Deze biologische compost is rijk aan voedingsstoffen die gedurende het hele groeiseizoen langzaam vrijkomen. Hij bevat veel spoorelementen en schimmels die essentieel zijn voor het bodemleven en de planten. Je kunt de biologische compost uitspreiden als mulchlaag en je hoeft hem niet met de grond te vermengen door te spitten of schoffelen.

Zelfgemaakte biologische compost

Met compostwormen maak je thuis verse biologische compost terwijl je ook nog eens je eigen afvalberg verkleint. Compostwormen eten zich een weg door jouw GFT-afval en laten ontlasting achter die vol voedingsstoffen zit. Zo maken ze een rijke compost die planten makkelijk kunnen opnemen. Bij Eco-Logisch vind je compostwormen die afkomstig zijn van Wormenkwekerij Wasse. Daarnaast verkopen we wormentorens van The Worm Works. Met deze stapelbare wormentorens van gerecycled plastic maak je makkelijk en reukloos je eigen biologische compost in de tuin of op je balkon.

Biologische compost bestellen bij Eco-Logisch

Biologische compost bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.