Compostwormen

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

Compostwormen - 1000 gr

Wasse Wormen

20,50

Compostwormen - 500 gr

Wasse Wormen

15,50

Wormen voor vissers of compost - Middel

Wasse Wormen

20,75

Compostwormen

Wormen vies? Ze zijn misschien niet moeders mooiste, maar wormen zijn nuttige beestjes die zorgen voor een gezonde bodem. Ze eten en verteren plantenafval en hun ontlasting bevat allerlei belangrijke voedingsstoffen. Met compostwormen maak je thuis verse biologische compost terwijl je ook nog eens je eigen afvalberg verkleint. Voor de beste compostwormen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat doen compostwormen precies?

Compostwormen eten zich een weg door jouw GFT-afval en laten ontlasting achter die vol voedingsstoffen zit: stikstof, kalium, magnesium en calcium. Zo maken ze een rijke compost die planten makkelijk kunnen opnemen. Wormen eten dagelijks de helft van hun eigen lichaamsgewicht en verdubbelen hun bevolking om de 60 tot 90 dagen. De hoeveelheid compost en het aantal wormen dat erin leeft, blijft dus steeds verder groeien.

Welke compostwormen kun je bij ons krijgen?

De compostwormen die wij verkopen zijn afkomstig van Wormenkwekerij Wasse. Zij zijn expert op het gebied van compostwormen en wormenmest. Je kunt kiezen uit een mix met vooral grote wormen, kleine wormen of een combinatie hiervan. De mix bevat twee soorten compostwormen: de Eisenia Fetida en Eisenia Hortensis. Ze hebben allebei unieke eigenschappen en zorgen samen voor een goede balans.

Wormentoren voor compostwormen

Speciaal voor jouw compostwormen vind je bij ons een wormentoren van The Worm Works voor in de tuin of op je balkon. Met deze stapelbare wormentoren van gerecycled plastic maak je eenvoudig en reukloos je eigen verse wormencompost. Je hoeft alleen de wormen blij te maken met jouw GFT-afval en zij doen de rest. De wormentoren wordt geleverd zonder wormen. De compostwormen kun je los bestellen.

Compostwormen bestellen bij Eco-Logisch

Compostwormen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15:00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.