Composteerbare afvalzakken

Totaal 13 productenPagina 1 van 1

Composteerbare container zakken 240L - 10 st.

Biomat

16,50

Composteerbare honden poepzakjes - 100 zakjes

Biomat

7,79

Composteerbare vuilniszakken 120L - 10 st.

Biomat

10,95

Composteerbare vuilniszakken 20L - 26 st.

Biomat

7,99

Composteerbare vuilniszakken 30L -10 st.

Biomat

3,50

Composteerbare vuilniszakken 40/60L - 10 st.

Biomat

5,60

GFT afval compostzakken papier- 120 liter 25st.

Biomat

29,95

GFT composteerbare papieren zakken- 240L - 25st.

Biomat

34,99

Bio afbreekbare afvalzakken 10 liter - 20 stuks

Garland
7,99 5,19

Bio afbreekbare afvalzakken 30 liter - 10 stuks

Garland
7,99 5,19

Bio afbreekbare afvalzakken 5 liter - 20 stuks

Garland
5,99 3,89

Composteerbare vuilniszakken Papier- 120 liter

Memo

50,99

GFT zakken Recycling Papier 10L

Memo

4,99

Composteerbare afvalzakken

We zijn ons allemaal bewust van de negatieve impact van plastic tasjes op het milieu. Gratis plastic tassen zijn niet voor niets al jaren verboden. Maar onze plastic vuilniszakken zien we al snel over het hoofd. Door over te stappen op composteerbare vuilniszakken kun je veel winst behalen voor onze planeet. Je kunt kiezen uit een ruime selectie composteerbare afvalzakken die 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Wat zijn composteerbare afvalzakken?

Composteerbare vuilniszakken hebben het EN13432 keurmerk. Dit geeft jou de garantie dat ze voldoen aan alle Europese normen. Composteerbare afvalzakken zijn gemaakt van plantaardig materiaal of gerecycled papier. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar en volledig composteerbaar.

Waarom kiezen voor composteerbare afvalzakken?

Net als plastic draagtassen hebben plastic afvalzakken een grote negatieve impact op het milieu. Ze worden gemaakt van fossiele brandstoffen, het duurt honderden jaren om ze af te breken en ze dragen bij aan het enorme probleem van microplastics. Gelukkig is het niet meer nodig om plastic vuilniszakken te gebruiken. Composteerbare afvalzakken zijn een duurzaam en praktisch alternatief.

Een greep uit ons assortiment composteerbare afvalzakken

  • Composteerbare afvalzakken van maïszetmeel van het merk bioMat. Je kunt kiezen uit containerzakken en vuilniszakken voor je restafval en GFT.
  • Composteerbare papieren afvalzakken van bioMat voor je containers, oud papier en tuinafval. Ze zijn scheurvast en waterbestendig.
  • Biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes van bioMat. In handig handschoenformaat en gemaakt van maïszetmeel.
  • Composteerbare papieren afvalzakken van Memo Import voor je containers, oud papier en tuinafval. Van hetzelfde merk hebben we GFT-zakken die samen met het afval gecomposteerd kunnen worden.
  • Composteerbare vuilniszakken van Garland voor GFT-afval. Ze zijn gemaakt van plantaardig zetmeel en kunnen met afval en al in je GFT-bak.

Composteerbare afvalzakken bestellen bij Eco-Logisch

Composteerbare afvalzakken bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.