Tuinmeubelolie

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Tuinmeubelolie - Bangkirai (Nr.102-85) - 0,75L

Auro

34,95

Tuinmeubelolie - Naturel (Nr.102-92) - 0,75L

Auro

34,95

Tuinmeubelolie - Teak (Nr.102-81) - 0,75L

Auro

34,95

Hardhout olie - 1L

Lacq

18,25

Royl Outdoor beschermolie - 1L

Royl

67,50

Tuinmeubelolie

Met tuinmeubelolie bescherm je je houten tuinmeubels tegen verkleuring, houtrot, schimmel en alg. Houten tuinmeubilair moet goed worden onderhouden zodat de kleur en kwaliteit van het hout optimaal blijven. Tuinmeubelolie is vuil- en waterafstotend en zorgt dat het hout minder snel vergrijst. Bij ons vind je tuinmeubelolie van planeetvriendelijke merken waarmee je je meubels langer mooi houdt.

Het gebruik van tuinmeubelolie

Tuinmeubelolie wordt voornamelijk gebruikt op houten buitenmeubilair zoals tuinbanken, tafels en stoelen. Omdat de olie helemaal in het hout trekt, geeft het tuinmeubilair een frisse en natuurlijke uitstraling. Tuinmeubelolie is daarnaast een stuk milieuvriendelijker dan producten zoals beits of lak. Wij adviseren om altijd eerst een onopvallend proefstukje te behandelen zodat je kunt zien of de tuinmeubelolie het gewenste resultaat oplevert. Dit kan namelijk per houtsoort verschillen.

AURO tuinmeubelolie

De water- en vuilafstotende tuinmeubelolie van AURO verzorgt je houten tuinmeubels en beschermt ze tegen verkleuring. Hij is verkrijgbaar in drie tinten: teak, bankirai en naturel. Ook hebben we een universele waterverdunbare tuinmeubelolie van AURO in ons assortiment.

Lacq hardhoutolie voor tuinmeubels

Lacq hardhoutolie is geschikt voor het onderhouden van houten tuinmeubels, terrassen en vlonders. Hij bevat diverse plantaardige oliën die het hout beschermen tegen vervuiling en vergrijzing. Een olie waarmee je de levensduur van je tuinmeubilair op een makkelijke manier verlengd.

Royl beschermende olie

Royl wordt gemaakt door het Nederlandse familiebedrijf RIGO en bestaat uit 100% plantaardige olie. Eén behandeling beschermt langdurig tegen water en vuil. Royl is niet alleen geschikt voor houten tuinmeubels, maar ook voor houten terrassen, schuttingen en gevelbekledingen.

Tuinmeubelolie bestellen bij Eco-Logisch

Tuinmeubelolie bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.