Terrasreiniger

Totaal 8 productenPagina 1 van 1

Tuinmeubel -en Terrasreiniger (Nr.801) - 0,5L

Auro

16,95

Biomix ATM - Outdoor reiniger - 1L

Biomix Pro

8,95

Biomix ATM - Outdoor reiniger - 20L

Biomix Pro

125,- 6,25 per liter

Biomix ATM - Outdoor reiniger - 5L

Biomix Pro

34,95 6,99 per liter

Terrasreiniger - 750ml

ECOstyle

8,90

Turbogel hout-ontgrijzer - 1L

Lacq

16,50

Turbogel hout-ontgrijzer - 2,5L

Lacq

34,90

Turbogel hout-ontgrijzer - 20L

Lacq

199,-

Terrasreiniger

Door je terras af en toe schoon te maken met een speciale terrasreiniger zorg je dat het zo lang mogelijk meegaat. Naast het regelmatig droog borstelen van je terras, om bladeren en ander los vuil te verwijderen, is het goed om één à twee keer per jaar met terrasreiniger aan de slag te gaan. Bij ons kun je terecht voor milieuvriendelijke terrasreinigers van de beste merken.

AURO terrasreiniger

AURO maakt een terrasreiniger op basis van plantaardige oliën en is in korte tijd volledig biologisch afbreekbaar. Je kunt er mos, algen en vuil op vlonders en terrassen mee verwijderen. Houten terrassen worden weer als nieuw als je ze na het schoonmaken behandeld met AURO terrasolie.

Biomix ATM outdoor terrasreiniger

Biomix outdoor reiniger is een biologisch reinigingsmiddel op basis van enzymen. Het is geschikt voor het schoonmaken van onder andere vlonders en terrassen. Biomix maakt korte metten met vuil en aanslag, en daar hoef je bijna niets voor te doen. Je hoeft het product alleen aan te brengen en de enzymen doen het zware werk.

Terrasreiniger van ECOstyle

De terrasreiniger van ECOstyle is 100% natuurlijk en reinigt op een snelle en milieuvriendelijke manier alle groene aanslag op houten, stenen en glazen oppervlakken. De werkzame stof van de terrasreiniger is kaliumzout van organische vetzuren die de vaak gladde aanslag laten verdwijnen.

Lacq turbogel

Turbogel van Lacq is een krachtige houtontgrijzer die in 20 minuten je vergrijsde terras of tuinmeubelen opfrist en schoonmaakt. De gel is biologisch afbreekbaar en geschikt voor alle soorten hout. Dankzij de gelformule is het makkelijk te gebruiken op zowel horizontale als verticale oppervlaktes.

Terrasreiniger bestellen bij Eco-Logisch

Terrasreiniger bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.