Terrasolie

Totaal 7 productenPagina 1 van 1

Terrasolie - Bangkirai (Nr.110-85) - 0,75L

Auro

34,95

Terrasolie - Lariks (Nr.110-89) - 0,75L

Auro

34,95

Terrasolie - Teak (Nr.110-81) - 0,75L

Auro

34,95

Hardhout olie - 1L

Lacq

18,25

Vlonder & Terrasolie - Bankirai - 1L

Lacq

21,75

Vlonder & Terrasolie - Naturel - 1L

Lacq

21,75

Royl Outdoor beschermolie - 1L

Royl

67,50

Terrasolie

Met terrasolie bescherm je je houten terras tegen verkleuring, houtrot, schimmel en alg. Houten terrassen moeten goed worden onderhouden zodat de kleur en kwaliteit van het hout optimaal blijven. Terrasolie is vuil- en waterafstotend en zorgt dat het hout minder snel vergrijst. Bij ons vind je terrasolie van planeetvriendelijke merken waarmee je je terras langer mooi houdt.

Een opmerking over hardhout

De meeste houten terrassen worden helaas nog steeds gemaakt van hardhout. Wij vinden dat onze oerwouden beter verdienen en verkopen daarom geen hardhout. Bamboe is een duurzaam alternatief en voor bamboe terrassen kun je wel bij ons terecht. Eco-Logisch is dus geen fan van hardhout, maar als het er dan toch al ligt, kun je je terras het beste regelmatig met goede terrasolie behandelen zodat het hout zo lang mogelijk meegaat.

AURO terrasolie

De water- en vuilafstotende terrasolie van AURO verzorgt je houten terras en beschermt tegen verkleuring. Hij is verkrijgbaar in drie tinten: teak, bankirai en lariks. Deze terrasolie is makkelijk aan te brengen en geeft je houten terras een verfijnde look.

Lacq vlonder- en terrasolie

Bescherm je houten terras, vlonders en schuttingen tegen verwering met de vlonder- en terrasolie van Lacq. Hij is samengesteld uit hoogwaardige plantaardige oliën en wassen die de aangroei van algen en schimmels voorkomen. Een terrasolie die de houtkleur verrijkt en het hout waterafstotend maakt.

Lacq hardhoutolie

Lacq hardhoutolie is geschikt voor het onderhouden van houten terrassen, vlonders en tuinmeubels. Hij bevat diverse plantaardige oliën die het hout beschermen tegen vervuiling en vergrijzing. Een olie waarmee je de levensduur van hout op een makkelijke manier verlengd.

Royl beschermende olie

Royl wordt gemaakt door het Nederlandse familiebedrijf RIGO en bestaat uit 100% plantaardige olie. Eén behandeling beschermt langdurig tegen water en vuil. Royl is niet alleen geschikt voor houten terrassen en tuinmeubilair, maar ook voor houten schuttingen en gevelbekledingen.

Terrasolie bestellen bij Eco-Logisch

Terrasolie bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.