Eco plantenbak

Totaal 9 productenPagina 1 van 1

Onderzetters Voor Plantenpotten - Gekleurd Rubber - 6 Stuks

Fairzone

19,95

Onderzetters Voor Plantenpotten - Rubber - Grijs - 6 Stuks

Fairzone

19,95

Onderzetters Voor Plantenpotten - Rubber - Olive - 6 Stuks

Fairzone

19,95

Onderzetters Voor Plantenpotten - Rubber - Zwart - 6 Stuks

Fairzone

19,95

Plantenpotten - Gekleurd Rubber - 6 Stuks

Fairzone

24,95

Plantenpotten - Natuurrubber - Zwart - 6 Stuks

Fairzone

24,95

Plantenpotten - Rubber - Grijs - 6 Stuks

Fairzone

24,95

Plantenpotten - Rubber - Olive - 6 Stuks

Fairzone

24,95

Plantenbak met Waterreservoir

Garland

27,99

Eco plantenbak

Op zoek naar eco plantenbakken die een aanwinst zijn voor je tuin, terras of balkon? Bij ons ben je aan het juiste adres voor plasticvrije plantenbakken van natuurlijke of gerecyclede materialen. Perfect voor je bloemen en planten, en voor het kweken van groenten en eetbare kruiden. Met deze planeetvriendelijke alternatieven voor plastic plantenbakken doe je jezelf en de aarde een groot plezier.

Fairtrade eco plantenbak van natuurrubber

De plasticvrije plantenpotten van het Duitse merk FAIR ZONE zijn gemaakt van fairtrade en FSC-gecertificeerd natuurrubber. Ze zijn biologisch afbreekbaar en geschikt voor buiten en binnen. Natuurlijk rubber is het ideale materiaal voor eco plantenbakken. Het is flexibel waardoor je planten makkelijk kunt overpotten en het is bestand tegen hitte en kou. Daarnaast gaat rubber veel langer mee dan plastic. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart, en als set met verschillende vrolijke kleuren.

Handige eco plantenbak met waterreservoir

Met de handige eco plantenbak van Garland voorkom je uitgedroogde planten. Dankzij het ingebouwde waterreservoir van 4 liter krijgen jouw planten nooit meer dorst. Ideaal voor reizigers, sloddervossen en luilakken. De plantenbak heeft een buis waarmee je hem makkelijk kunt vullen, met daarin een drijver die aangeeft hoe veel water er in de bak zit. Je kunt er maar liefst 11 liter grond in kwijt zodat je planten alle ruimte hebben om te groeien. Het ringensysteem geeft de nodige steun aan je planten en je kunt deze eventueel voorzien van een bamboe stok (niet meegeleverd). Deze eco plantenbak is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Eco plantenbak bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook eco plantenbakken bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.