header

Plantpotten

Totaal 10 productenPagina 1 van 1

Onderzetters Voor Plantenpotten - Rubber - Grijs - 6 Stuks

Fairzone
19,95 12,97

Onderzetters Voor Plantenpotten - Rubber - Zwart - 6 Stuks

Fairzone

19,95

Plantenpotten - Natuurrubber - Zwart - 6 Stuks

Fairzone

24,95

Plantenpotten - Rubber - Grijs - 6 Stuks

Fairzone

24,95

Bloempot Jungle Fever - Peanut Brown - M

Zuperzozial

9,95

Bloempot Jungle Fever - Peanut Brown - S

Zuperzozial
4,95 2,48

Bloempot Jungle Fever - Pepper Grey - M

Zuperzozial

9,95

Bloempot Jungle Fever - Pepper Grey - S

Zuperzozial

4,95

Bloempot Jungle Fever - Pistachio Green - M

Zuperzozial

9,95

Bloempot Jungle Fever - Pistachio Green - S

Zuperzozial

4,95

Plantenpotten

Plasticvrij tuinieren doe je met plantenpotten die zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Deze potten kun je niet alleen gebruiken voor bloemen en planten, maar ook om groenten en eetbare kruiden te kweken. Bij ons vind je planeetvriendelijke alternatieven voor plastic plantenpotten waarmee je jezelf en de aarde een groot plezier doet.

Jungle Fever plantenpotten van koffieschillen en tarwestro

Het Nederlandse merk Zuperzozial maakt plantenpotten van natuurlijke materialen. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten en drie kleuren: Peanut Brown, Pepper Grey en Pistachio Green. Peanut Brown en Pistachio Green zijn gemaakt van koffieschillen en bamboe, versterkt met melanine. De Pepper Grey plantenpotten bestaan uit tarwestro en bamboe dat is versterkt met melanine. Omdat de potten niet winterhard zijn, kun je ze niet buiten zetten. Door het gebruik van natuurlijke materialen kunnen de kleur en samenstelling van de plantenpotten enigszins afwijken.

Fairtrade natuurrubberen plantenpotten

De plantenpotten van het Duitse merk FAIR ZONE zijn gemaakt van fairtrade natuurlijk rubber dat FSC gecertificeerd is. De potten zijn biologisch afbreekbaar en geschikt voor buiten en binnen. Natuurlijk rubber is het ideale materiaal voor plantenpotten. Het is flexibel waardoor je planten makkelijk kunt overpotten en het is bestand tegen hitte en kou. Daarnaast gaat rubber veel langer mee dan plastic en kun je deze plantenpotten keer op keer hergebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in sets van 6 stuks in de kleuren grijs en zwart.

Fairtrade natuurrubberen onderzetters voor plantenpotten

In ons assortiment vind je ook onderzetters van natuurlijk rubber die perfect passen bij de plantenpotten van FAIR ZONE. Net als de plantenpotten zijn de onderzetters verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart in sets van 6 stuks.

Plantenpotten bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook plantenpotten bestel je snel en makkelijk bij Eco-logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.