Terrasolie bankirai

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Hardhout olie - 1L

Lacq

18,25

Vlonder & Terrasolie - Bankirai - 1L

Lacq

21,75

Terrasolie voor bankirai

Met terrasolie speciaal voor bankirai bescherm je je terras tegen verkleuring, houtrot, schimmel en alg. Terrassen van bankirai moeten goed worden onderhouden zodat de kleur en kwaliteit van het hout optimaal blijven. Terrasolie voor bankirai is vuil- en waterafstotend en zorgt dat het hout minder snel vergrijst. Bij ons vind je terrasolie van planeetvriendelijke merken waarmee je je terras langer mooi houdt.

Een opmerking over hardhout

Helaas wordt hardhout zoals bankirai nog steeds gebruikt voor het maken van terrassen. Wij vinden dat onze oerwouden beter verdienen en verkopen daarom geen hardhout. Bamboe is een duurzaam alternatief en voor bamboe terrassen kun je wel bij ons terecht. Eco-Logisch is dus geen fan van hardhout, maar als het er dan toch al ligt, kun je je terras het beste regelmatig met goede terrasolie voor bankirai behandelen zodat het hout zo lang mogelijk meegaat.

AURO terrasolie voor bankirai

De water- en vuilafstotende terrasolie van AURO verzorgt het hout en beschermt tegen verkleuring. Deze olie voor bankirai is makkelijk aan te brengen en geeft je terras een verfijnde look.

Lacq vlonder- en terrasolie voor bankirai

Bescherm je terras, vlonders en schuttingen tegen verwering met de Lacq vlonder- en terrasolie voor bankirai. Hij is samengesteld uit hoogwaardige plantaardige oliën en wassen die de aangroei van algen en schimmels voorkomen. Een terrasolie die de houtkleur verrijkt en het hout waterafstotend maakt.

Lacq hardhoutolie

Lacq hardhoutolie is geschikt voor het onderhouden van bankirai terrassen, vlonders en tuinmeubels. Hij bevat diverse plantaardige oliën die het hout beschermen tegen vervuiling en vergrijzing. Een olie waarmee je de levensduur van bankirai op een makkelijke manier verlengd.

Terrasolie voor bankirai bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook terrasolie voor bankirai bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.