Bamboepaal naturel

Merk: Randijk Bamboe

€ 44,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Dit product wordt apart verzonden door
Randijk Bamboe

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 35,01 gratis vanaf € 500,-

Levertijd: 3 werkdagen

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk Randijk Bamboe
Randijk Bamboe logo
Artikelnummer: 2500000090189

Bamboepalen naturel zijn verkrijgbaar vanaf Ø 6 cm zijn afkomstig uit Azië in diverse diameters en lengtematen. De diameter maat is een indicatie voor het dikste punt van de paal.
 
Over bamboepalen naturel
Alle bamboepalen zijn uniek omdat het een natuurproduct betreft. Vanwege de groeiwijze van bamboe is de onderkant een klein beetje smaller dan de bovenkant. Diameters kunnen variëren alsmede de kleur. Ook kunnen vlekken en barsten incidenteel optreden. Houd hier rekening mee in het ontwerp. Wanneer u dat wenst, kunt u zelf de palen komen uitzoeken op onze kwekerij in Leusden.
 
Onze bamboepalen zijn van stevige kwaliteit en redelijk onderhoudsarm. Hoewel bamboe altijd in de loop der tijd zal vergrijzen, behoudt het zijn stevigheid. Bamboepalen naturel gaan buiten zo’n 5-10 jaar mee. Boven de grond iets langer dan wanneer de paal in contact staat met water of aarde. U kunt de palen beschermen door gebruik te maken van diverse verzorgingsproducten.
 
De stokken zijn niet gelakt of gecoat maar hebben wel een behandeling gekregen met diverse mineralen om schimmelvorming en aantasting door insecten te kunnen voorkomen. Om de levensduur van dit product te verlengen kunnen de palen regelmatig worden gelakt of bewerkt met Bamboo Booster, Grey-go of een ander verzorgingsproduct.
 
Scheurvorming
Bamboe kan krimpen en uitzetten bij stijgende temperatuur en dalende luchtvochtigheid. Hierdoor kan druk ontstaan in de compartimenten, met als mogelijk gevolg dat de paal in de lengterichting scheurt. Dit is een natuurlijk proces waarvoor helaas geen remedie is. Wilt u meer weten over de anatomie van bamboe, klik dan hier.
 
 

Milieu informatie

Duurzaam

Een bamboepaal is een duurzame keuze. Ten opzichte van hout levert gebruik een grote milieuwinst op. Een boom heeft jaren nodig om tot een behoorlijke omvang te groeien en zodra je hem kapt, komt hij nooit meer terug. Bij bamboe kun je van dezelfde moederplant 1x in de 5 jaar oogsten. De moederplant blijft intact, waardoor CO2 blijft worden opgenomen en erosie van de aarde voorkomen wordt. Ook kunnen dieren voortleven in de bestaande moederplant. Nieuwe scheuten van de moederplant komen jaarlijks op en zullen even dik zijn als de oude.

Films
Andere uitvoeringen

Bamboepaal naturel
Bamboepaal naturel
Uitvoering: 4m, ø 6-8cm
14,94

Bamboepaal naturel
Bamboepaal naturel
Uitvoering: 5m, ø 6-8cm
17,94

Bamboepaal naturel
Bamboepaal naturel
Uitvoering: 6m, ø 6-8cm
19,95

Bamboepaal naturel
Bamboepaal naturel
Uitvoering: 4m, ø 10-12cm
29,95

Bamboepaal naturel
Bamboepaal naturel
Uitvoering: 5m, ø 10-12cm
42,35

Bamboepaal naturel
Bamboepaal naturel
Uitvoering: 4m, ø 14-16cm
56,95

Bamboepaal naturel
Bamboepaal naturel
Uitvoering: 5m, ø 14-16cm
69,95

Bamboepaal naturel
Bamboepaal naturel
Uitvoering: 6m, ø 14-16cm
144,-

Randijk Bamboe

Wij zijn de drijvende krachten achter biologische bamboekwekerij Randijk. Van huis uit hovenier en communicatiekundige. We hebben hart voor de natuur, duurzaamheid en de creatieve mogelijkheden die onze kwekerij te bieden heeft.

Randijk Bamboe
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Bamboepaal naturel

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit