Urinegeur verwijderaar

Totaal 8 productenPagina 1 van 1

EcoPet geur en vlek verwijderaar - 1L navulling

Ecodor

25,95

Urinegeur verwijderaar - UF2000 4pets - 1L

Ecodor

16,95

Urinegeur verwijderaar - UF2000 Concentraat 1L

Ecodor

49,95

Urinegeur Verwijderaar UF 2000 - 500ml

Ecodor

12,95

Urinegeur verwijderaar UF 2000 - Navulverpakking

Ecodor

39,95

Luchtverfrisser - Bamboe & Houtskool - 2 x 200g

Pandoo

15,49

Luchtverfrisser - Bamboe & Houtskool - 4 x 75g

Pandoo

15,99

Luchtverfrisser - Bamboe & Houtskool - 500g

Pandoo

14,99

Urinegeur verwijderaar

UF2000 4Pets van Ecodor is een effectieve en milieuvriendelijke manier om de geur van urine snel en effectief te verwijderen. Deze krachtige geurneutralisator is gemaakt van gefermenteerde plantenextracten die geurmoleculen afbreken. Hierdoor verdwijnt de indringende stank van urine terwijl er geen parfums, alcohol of drijfgassen aan te pas komen. Een urinegeur verwijderaar die veilig is voor mens, dier en milieu.

Hoe werkt urinegeur verwijderaar?

De meeste producten doen niet meer dan het camoufleren van urinegeur met parfums. UF2000 4Pets pakt het probleem bij de wortel aan. Deze urinegeur verwijderaar bevat plantaardige enzymen die geurmoleculen te lijf gaan. De enzymen binden zich aan de geurmoleculen en zorgen dat ze snel en effectief vernietigd worden. De stank verdwijnt en het enige dat overblijft, is schone en frisse lucht.

Waar gebruik je urinegeur verwijderaar voor?

Urinegeur verwijderaar is geschikt voor het verwijderen van urineresten van honden, katten en andere dieren. Het is geschikt voor harde ondergronden zoals beton, steen, parket, laminaat en (houten) vloeren. Je kunt het ook gebruiken voor kattenbakken, hondenmanden, dierenkooien, meubels, vloerbedekking, kleden, matrassen en voegen.

Voordelen van UF2000 4Pets urinegeur verwijderaar

• Gemaakt van biologische middelen, vrij van schadelijke en chemische stoffen.
• Ongeparfumeerd, niet irriterend en hypoallergeen.
• Biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk verpakt, bevat geen drijfgas.
• Makkelijk en effectief in gebruik.

Hoe gebruik je urinegeur verwijderaar?

• Maak verse urinevlekken eerst schoon zonder (chemische) schoonmaakmiddelen of maskeerders, zodat je de plek effectief kunt behandelen met urinegeur verwijderaar.
• Spray voldoende urinegeur verwijderaar direct op de urineplek en laat het goed intrekken. Het is niet nodig om te schrobben of in te wrijven.
• Dek oude urinevlekken na behandeling af met plastic, bijvoorbeeld een vuilniszak. Zo kan de urinegeur verwijderaar nog beter intrekken.
• Laat de behandelde plek natuurlijk drogen.

Urinegeur verwijderaar bestellen bij Eco-Logisch

Urinegeur verwijderaar bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.