Urinegeur Verwijderaar UF 2000 - 500ml

Merk: Ecodor

12,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
0,50 liter
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 4,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Ecodor
Ecodor logo
Artikelnummer: 8718421471409

Bekijk alles van Ecodor >
Bekijk meer: Knaagdieren >

Ecodor Urinegeur verwijderaar - UF 2000 4pets - 500ml

UF2000 verwijdert de geur van urine snel en effectief. Anders dan een parfum, pakt UF2000 echt het probleem aan door de geurmoleculen af te breken! UF2000 4Pets is de meest effectieve geur-neutralisator op de markt, welke speciaal is ontwikkeld om stank afkomstig van urineresten van hond, kat en/of knaagdier te verwijderen.

In tegenstelling tot andere urinegeur "verwijderaars" maskeert UF2000 4Pets de indringende stank van urine niet, maar wordt deze geëlimineerd met behulp van plantaardige enzymen. Deze enzymen binden zich aan de overlastgevende geur-moleculen en zetten deze aan tot snelle vernietiging. Zo komt de stank niet meer terug en ruik je alleen nog maar frisse lucht!
 

  • Verwijdert effectief urinegeur afkomstig van honden, katten, en/of knaagdieren
  • Geschikt voor harde ondergronden zoals: beton, steen, muur, voegen, parket, laminaat, (houten) vloer e.d. Ook toepasbaar in/op kattenbak, hondenmand, kooi, vloerbedekking, kleden, matras, meubels e.d.
  • Gemaakt van biologische middelen, waaraan géén schadelijke of chemische stoffen zijn toegevoegd.
  • Ongeparfumeerd, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar, hypo allergeen en bevat geen drijfgas.
  • Milieuvriendelijk verpakt & gemakkelijk in gebruik.


Gebruik:

1. Voor pas ontstane urineplekken dient u deze eerst schoon te maken zonder gebruik van (chemische) schoonmaakmiddelen of maskeerders, zodat u de plek effectief kunt behandelen met UF2000. Voor oudere plekken waarbij de exacte urineplek moeilijk te achterhalen is raden wij u aan de EcoLight urinevlek detector aan te schaffen. Deze maakt het traceren van de plek gemakkelijk en klaar voor behandeling.

2. Zorg ervoor dat de UF2000 altijd voldoende in contact komt met de achtergebleven urineresten door het goed in te laten trekken en in ieder geval voldoende aan te brengen. Spray hierbij rechtstreeks op de urineplek en laat het product enige tijd zijn werk doen. Je hoeft hierbij het product niet in te schrobben en/of in te wrijven.

3. Voor extreme gevallen waarbij de urine goed is ingetrokken, raden wij aan om de behandelde plek te bedekken met plastic (bijv. met een vuilniszak). Zo kan het product nóg beter intrekken voor een beter resultaat. Laat de behandelde plaats vervolgens op natuurlijke wijze opdrogen.

Voor een specifiekere toepassing lees a.u.b de handleiding. Houd er rekening mee dat bij een eerste behandeling van een oude urinevlek het zou kunnen zijn dat de urinegeur in eerste instantie intensiever wordt. Dit duidt erop dat de urine stilaan aan het oplossen is en naar de oppervlakte komt.

Productspecificaties Urinegeur Verwijderaar UF 2000 - 500ml

Gebruiksaanwijzing UF2000.pdf
UF2000_FP_Product_Sheet.pdf

Vervaardigd van onschadelijk gefermenteerde plantenextracten, hierin zijn o.a. enzymen aanwezig, wat het werkzame bestanddeel is van het product. Je kunt het dus veilig gebruiken in de nabijheid van dier en/of mensen.

Om kant-en-klaar product aan te maken dient het concentraat 1 op 5 met (leiding)water verdund te worden (1 liter concentraat UF2000 met 4 liter water). Met 1 liter concentraat maak je 5 liter kant-en-klaar UF2000 product.

Milieu-informatie over Urinegeur Verwijderaar UF 2000 - 500ml

Door zelf het concentraat te mengen met water wordt er bespaard op vervoers- en verpakkingskosten.


Ecodor

Ecodor is marktleider op het gebied van geurbestrijding / ontgeuren middels verneveling van biologische ontgeuringsproducten. Ecodor ontgeuringsproducten elimineren geuren snel, en op een natuurlijke wijze. Onze ontgeuring technologie is in staat om geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeerders. Ecodor heeft diverse geurbestrijders en ontgeurders gemaakt van biologische ontgeuringsproducten. Op die manier maakt het voor jou gezondheid niet uit als je geuren bestrijdt en de nevel wordt ingeademd.

Ecodor
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Zeer tevreden over, het maskeerde heel goed de (lichte) urinegeur van onze kat in een kussen van de bank.

Marijn
Heel Goed


Helpt erg goed!

Dorette
Heel Goed

Bedankt voor je positieve feedback. :) Groet, Eco


Slecht


We hebben in totaal 2,5 liter over de fauteuil gesprayd en gegoten, tegen de geur van kattenpies. Dit heeft echter geen effect gehad.

HJB
Reactie

Aii, dat spijt me! Het was in dat geval geen 'verse' kattenpies, vrees ik?

Eco

Slecht


Op advies van andere de UF2000 aangeschaft voor katten plas. Helaas na 3 keer insprayen nog steeds de vieze lucht van katten plas. Helaas niet tevreden...maar heb dan ook echt nog geen middel gevonden die de lucht wel weg krijgt.

Peggy
Slecht

Het lijkt erop dat de geur van kattenurine al goed in de oppervlakken was getrokken, wat het moeilijker kan maken om volledig te verwijderen, vervelend. Groet, Eco


Gaat wel


Ik heb het hele flesje leeg gespoten uiteindelijk. En nog komt de urinegeur boven. Het is wel minder geworden maar niet weg helaas

Sabrina De Jel
Reactie

Dan was het vermoedelijk al goed ingetrokken, vervelend.

Eco

Slecht


Helaas helpt het hier niet

Colinda
Heel Goed


Werkt goed. Niks meer geroken na een paar keer sprayen!

Marianne Blanker
Goed


Beste wat ik geprobeerd heb tijdens de zindelijkheidstraining van onze pup.

Mirelle
Heel Goed


Na allerlei producten geprobeerd te hebben is dit het enige wat echt werkt. De kater plast nu ook beter op de bak, hij lijkt zich er ook beter van te voelen.

G. Janssen
Goed


de urine geur is weg, maar UF2000 ruikt ook behoorlijk. soms moet je een paar keer de behandeling herhalen voor de urine geur weg is.

UF2000
Heel Goed


Blij mee! Een paar stinkende plekken in huis en een stinkend paar schoenen behandeld waar we de pislucht maar niet wegkregen... ruikt nu weer prima!

Fleur
Heel Goed


@ S Groene "UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met kattenpies'' hij is helaas niet geschikt voor kattenpoep.

jip
Geen mening


Product besteld vanwege een naar luchtje in onze bank. Wij hadden het idee dat het kattenpies was. De levering en service was prima. Zeer snelle en correcte levering. Onze bank helaas niet verbeterd...

Hoogduin
Goed


Het is vreemd en zonde dat ze zeggen dat dit product geurloos is, want het ruikt juist goddelijk! Ik zou het bijna als parfum op spuiten. Het ruikt een beetje naar. tijgerbalsem, maar dan zachter, een beetje zoet kruidig. Ik had al eerder een fles besteld en die is razendsnel opgegaan. Ik heb het gebruikt voor mijn tapijt, de bank en op mijn dekbedden. Voor producten die je niet in de wasmachine kan doen, is dit erg handig, maar als de pies er allang in zit krijg je het er nooit helemaal mee weg, maar je ruikt het dan alleen als je echt met je neus op de bank zit. Voor wasbare dingen kun je net zo goed de nog natte pies overgieten met azijn, dat is net zo effectief. (Dit heb ik uitgevonden toen de ecodor op was.) Het ruikt alleen lang niet zo lekker als ecodor.

Daphne Wessel
Heel Goed


Ik heb het idee dat het wel goed werkt. Gebruik het vaak als er op de houten (met olie) vloer is geplast en de geur gaat weg. Tenminste voor mij. Voor de katten zelf volgens mij niet maar dat is ook bijna ondoenelijk.

philip van der Horst
Reactie


Het spijt me om te zeggen maar de geur blijft net zo hard aanwezig jammer genoeg.

S. Karst
Goed


De urine lucht is verdwenen.Alleen de vloerbedekking vlekken blijven zichtbaar. Vermoedelijk te lang gewacht met UF 2000 te gebruiken.

w.iesberts
Heel Goed


Wonderlijk. We zijn al zo gewend aan die chemische derde okselluchtjes die uit 'toilet verfrissers' komen, dat we die hele afdeling in de supermarkt al jarenlang straal voorbij lopen. Dan ruiken wijzelf op de wc nog lekkerder. En dan is daar ineens de 'natuurlijke geur neutrealisator' van Ecohome. Wanneer we daarmee spuiten, ruiken we helemaal niets. Je ziet een waas, door het sproeien, maar je ruikt geen geur. Geen nepbloemetjes. Geen lelietjes der dalen in de maand mei. Niks. Maar het trekt wel de geur op het toilet weg. In feite breekt het geurmoleculen af. Zelfs de ramp van kattenpies weet de firma uit Vlaardingen met biologische componenten te bestrijden. Op de website lezen we dat een tevreden klant schrijft: 'Wij hebben vier katten en een ervan urineert regelmatig bij de voordeur. Erg vervelend natuurlijk, want de gasten werden bij elk bezoek direct geconfronteerd met de urinelucht van onze katten. Na een aantal keren sprayen is de nare lucht verdwenen. Een wondermiddel.

J. Bom

Urinegeur Verwijderaar UF 2000 - 500ml

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit