Hondenhalsband

Totaal 4 productenPagina 1 van 1

Hondenhalsband - Brandweerslang - Rood - Maat M

Bendl
24,95 12,48

Hondenhalsband - Brandweerslang - Zwart - Maat L

Bendl
22,95 11,48

Hondenhalsband - Brandweerslang - Zwart - Maat M

Bendl
20,95 10,47

Hondenhalsband - Brandweerslang - Zwart - Maat S

Bendl
19,95 9,98

Hondenhalsband

Als hondenvriend verwen je je lieve viervoeter natuurlijk graag met lekker eten en mooie spullen. Bij ons vind je planeetvriendelijke hondenhalsbanden van BENDL die stevig zijn en lang meegaan. Ze worden hier in Nederland met de hand gemaakt van oude brandweerslangen. Met zo’n hippe hondenhalsband heb je niet alleen een blije hond, maar zorg je ook voor een schonere planeet.

Hondenhalsbanden met een kleinere ecologische pootafdruk

De meeste hondenhalsbanden zijn gemaakt van leer. Gelukkig zijn er merken als BENDL. Zij recyclen oude brandweerslangen en maken daar stoere en duurzame hondenriemen van. Een perfect vegan alternatief voor leer dat makkelijk is schoon te maken en waar je lang plezier van hebt.

BENDL hondenhalsband van oude brandweerslangen

De hondenhalsbanden van BENDL zijn gemaakt van oude 52 mm brandweerslangen van polyester en rubber. Ze zijn afgewerkt met een fraaie nikkelvrije gesp. Je kunt kiezen uit de kleuren rood en zwart in drie verschillende maten.

Handgemaakt, sociaal en lokaal

Alle creaties van BENDL worden handgemaakt in Nederland. BENDL werkt samen met een sociale werkplaats en gebruikt lokale leveranciers in haar hele productieketen. Door restmateriaal op een duurzame en verantwoorde manier een tweede leven te geven, helpt BENDL onze impact op de aarde te verkleinen. Met een hondenhalsband van BENDL heb je een ambachtelijk product gemaakt van oude brandweerslangen die anders op de afvalberg zouden belanden.

Kies de juiste maat hondenhalsband

Voor iedere viervoeter is er een passende hondenhalsband. Maat S en M zijn 2,5 cm breed. Maat L is 3 cm breed. Hieronder zie je welke maat geschikt is voor jouw hond.
Maat S: nekomvang 28 – 38 cm
Maat M: nekomvang 34 – 44 cm
Maat L: nekomvang 40 – 52 cm

Hondenhalsband bestellen bij Eco-Logisch

Een hondenhalsband bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.