Hondenspeeltje

Totaal 0 producten
Momenteel geen producten beschikbaar.

Hondenspeeltje

 Als hondenvriend verwen je je lieve viervoeter natuurlijk graag met lekker eten en leuke speeltjes. Bij ons vind je planeetvriendelijke hondenspeeltjes van BENDL die lang meegaan. Ze worden hier in Nederland met de hand gemaakt van oude brandweerslangen. Met zo’n hondenspeeltje heb je niet alleen een blije hond, maar zorg je ook voor een schonere planeet.

Hondenspeeltjes met een kleinere ecologische pootafdruk

De meeste hondenspeeltjes hebben geen lang leven en belanden al snel weer bij het afval. Ook zijn ze vaak gemaakt van plastic. Gelukkig zijn er merken als BENDL. BENDL maakt leuke en duurzame hondenspeeltjes van gerecyclede oude brandweerslangen. Een perfect vegan alternatief voor leer.

BENDL hondenspeeltje van oude brandweerslangen

De hondenspeeltjes van BENDL zijn gemaakt van oude 52 mm brandweerslangen van polyester en rubber. Ze hebben een handig koortje van restmateriaal. Daarnaast zijn ze opgevuld met restmateriaal zodat ze een prettig gewicht hebben om mee te gooien. BENDL hondenspeeltjes zijn ideaal om mee te apporteren. En omdat ze blijven drijven, perfect voor spelletjes in en om het water. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren.

Handgemaakt, sociaal en lokaal

Alle creaties van BENDL worden handgemaakt in Nederland. BENDL werkt samen met een sociale werkplaats en gebruikt lokale leveranciers in haar hele productieketen. Door restmateriaal op een duurzame en verantwoorde manier een tweede leven te geven, helpt BENDL onze impact op de aarde te verkleinen. Met een hondenspeeltje van BENDL heb je een ambachtelijk product gemaakt van oude brandweerslangen die anders op de afvalberg zouden belanden.

Hondenspeeltje bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook duurzame hondenspeeltjes bestel je snel en makkelijk bij Eco-logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je jouw nieuwe producten meestal al de volgende dag in huis.