Hondenriem

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Hondenriem - Brandweerslang - Zwart - Maat L

Bendl
16,95 8,48

Hondenriem - Brandweerslang - Zwart - Maat S

Bendl
14,95 7,48

Hondenriem

Als hondenvriend verwen je je lieve viervoeter natuurlijk graag met lekker eten en mooie spullen. Bij ons vind je planeetvriendelijke hondenriemen van BENDL die stevig zijn en lang meegaan. Ze worden hier in Nederland met de hand gemaakt van oude brandweerslangen. Met zo’n hippe hondenriem heb je niet alleen een blije hond, maar zorg je ook voor een schonere planeet.

Hondenriemen met een kleinere ecologische pootafdruk

De meeste hondenriemen zijn gemaakt van leer. Gelukkig zijn er merken als BENDL. Zij recyclen oude brandweerslangen en maken daar stoere en duurzame hondenriemen van. Een perfect vegan alternatief voor leer, dat makkelijk is schoon te maken en waar je lang plezier van hebt.

BENDL hondenriem van oude brandweerslangen

De hondenriemen van BENDL zijn gemaakt van oude 52 mm brandweerslangen van polyester en rubber. Ze zijn afgewerkt met een handvat en musketon. Je kunt kiezen uit de kleuren rood en zwart in drie verschillende maten.

Handgemaakt, sociaal en lokaal

Alle creaties van BENDL worden handgemaakt in Nederland. BENDL werkt samen met een sociale werkplaats en gebruikt lokale leveranciers in haar hele productieketen. Door restmateriaal op een duurzame en verantwoorde manier een tweede leven te geven, helpt BENDL onze impact op de aarde te verkleinen. Met een hondenriem van BENDL heb je een ambachtelijk product gemaakt van oude brandweerslangen die anders op de afvalberg zouden belanden.

Kies de juiste maat hondenriem

Voor iedere viervoeter is er een passende hondenriem. Hieronder zie je welke maat geschikt is voor jouw hond.
Maat S: tot 15 kilo
Maat M: 12 tot 25 kilo
Maat L: 25 kilo en zwaarder

Hondenriem bestellen bij Eco-Logisch

Een hondenriem bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.