Duurzame batterijen

Totaal 7 productenPagina 1 van 1

Comfort Smart Lader - NiMH AA en AAA

Oplader
21,99

NiMH Accu Micro AAA 800 mAh - 2 stuks

Micro AAA 800mAh - 2 stuks
6,49

NiMH Accu Micro AAA 800 mAh - 4 stuks

Micro AAA 800mAh - 4 stuks
12,49

NiMH Accu Mignon AA 2100 mAh - 2 stuks

Mignon AA 2100mAh - 2 stuks
7,49

NiMH Accu Mignon AA 2100 mAh - 4 stuks

Mignon AA 2100mAh - 4 stuks
14,99

Batterij oplader AA/AAA

28,92

Batterij oplader AA/AAA

28,92

Duurzame batterijen

Ben je op zoek naar duurzame batterijen? Dan kun je het beste voor oplaadbare batterijen kiezen. De batterijen in ons assortiment zijn tot wel 1.000 keer op te laden, dus je kunt er een hele tijd mee vooruit. Een stuk duurzamer dan wegwerpbatterijen dus!

Duurzame batterijen van Ansmann

De duurzame batterijen in het assortiment van Eco-Logisch zijn NiMH-batterijen van het Duitse merk Ansmann. NiMH staat voor Nikkel Metaal Hybride. Het voordeel van dit type batterij is dat het bekende 'memory-effect' beperkt is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een NiMH-batterij zijn capaciteit verliest als je hem oplaadt op het moment dat hij nog niet helemaal leeg is.

Een extra voordeel van de batterijen van Ansmann is dat ze na een jaar nog ongeveer 80% van de begincapaciteit hebben. Dit is 10 keer beter dan bij andere NiMH-batterijen.

Batterij-opladers

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor batterij-opladers voor NiMH AA- en AAA-accu's. Met de Comfort Smart-lader van Ansmann kun je 4 batterijen tegelijk opladen. Dankzij de LED statusindicatie weet je precies wanneer je de batterijen er weer uit kunt halen.

Of kies voor de oplader van EcoSaver. Ook deze laadt zowel AA- als AAA-batterijen op en ook hier kunnen 4 batterijen in. Een pluspunt van deze oplader is dat hij automatisch uit gaat als de batterijen vol zijn. Dat kan flink wat stroom besparen!

Eco-Logisch: hét adres voor je duurzame batterijen

Wil jij voorlopig geen nieuwe batterijen meer hoeven kopen? Kies dan ook voor duurzame batterijen die je kunt opladen. Bestel je batterijen (al dan niet inclusief oplader) in onze webshop en laat je bestelling thuisbezorgen.

Eerst nog een vraag over onze producten? Vul ons contactformulier in en we komen binnen 48 uur (maar meestal veel sneller) bij je terug!


Ga direct naar