Gasmeter

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

EnergyFlip - Energieverbruiksmeter - Voor Slimme Meter

Aurum

103,95

EnergyFlip - Sensor Voor Niet-Slimme Meter - Elektriciteit

Aurum

9,95

Energieverbruiksmeter Smile P1

Plugwise

119,-

Gasmeter

Wil jij graag minder gas verbruiken in je huis? Dan is het allereerst belangrijk om inzicht te krijgen in je verbruik. Immers: als je niet weet wat je verbruikt, weet je ook niet of je acties voldoende effect hebben. Met een gasmeter krijg je hier inzicht in. Hieronder lichten we enkele van onze gasmeters uit.

EnergyFlip

Met de EnergyFlip heb je altijd live inzicht in je gasgebruik. Zo kun je direct zien wat het effect is van de energiebesparingsmaatregelen die je neemt. Ook krijg je handige bespaartips, zodat je nóg meer kunt besparen.

De EnergyFlip is geschikt voor analoge, digitale en slimme meters. Heb je een analoge of digitale meter? Dan heb je de niet-slimme versie nodig. Je krijgt dan sensoren bijgeleverd die je op je meter kunt plakken. Eentje voor gas en eentje voor elektriciteit.

Heb je een slimme meter? Dan kun je de EnergyFlip gewoon op de P1-poort aansluiten.

EnergyFlip geeft je niet alleen inzicht in je gasverbruik, maar ook in je elektriciteitsverbruik. Gebruikers van de het apparaat besparen gemiddeld 150 euro per jaar, volgens het bedrijf zelf.

Smile P1

Een andere handige gasmeter is de Smile P1 van Plugwise. Hiermee krijg je live en historisch inzicht in je gas- en elektriciteitsverbruik. De Smile P1 werkt alleen met slimme meters. Als je die niet hebt, kun je beter voor de niet-slimme EnergyFlip kiezen.

Gasmeter kopen?

Wil jij ook meer inzicht in je gasverbruik, zodat je kunt besparen op gas? Dan is een gasmeter een goede investering voor je. Bestel 'm in onze webshop en laat 'm thuisbezorgen. Of haal hem vandaag nog op in Amsterdam!

Eerst nog een vraag? Neem contact met ons op en we komen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) bij je terug.