Ecosavers energiemeter - 1 apparaat

Merk: Ecosavers

€ 22,93 per pak incl. btw

Totaal per pak:
1 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

China
Land van herkomst: China

 • Stroom besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Ecosavers
Ecosavers logo
Artikelnummer: 8717853705083

Word bewust van je energieverbruik en bespaar energie! Met deze powermeter meet je het energieverbruik van het aangesloten apparaat en ontdek je of er besparingen te halen zijn. Meten is immers weten. Deze energiemeter is TÜV-gekeurd (o.a. op nauwkeurigheid). 

Specificaties:
 • Eigenverbruik minder dan 0.1 W
 • Hoogte (mm): 144
 • Breedte (mm): 72
 • Diepte (mm): 58

Product informatie

De volgende waarden kunnen worden weergegeven op het display:
 • Totale aangesloten tijd (uren / min / sec)
 • Wattage (0,2 W - 3600W)
 • Voltage (100 - 240 V)
 • Ampère (0 - 16 A)
 • Frequentie (Hz)
 • Laagste wattage
 • Hoogste wattage
 • Totaal verbruik in kWh en euro's (maakt ook onderscheid in dagtarief en nachttarief van stroom)


Ecosavers

EcoSavers is de marktleider als het gaat om besparende producten voor energie, water en gas. De innovatieve producten zijn voor iedereen geschikt om thuis handig en snel te besparen zodat de aarde minder belast zal worden.

Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Goed


Ik heb enige tijd geleden een vervangend exemplaar voor de EcoSavers Energiemeter ontvangen en die sinds die tijd gebruikt voor verschillende apparaten om na te gaan of deze nu wel naar behoren functioneerde. Nu valt mij iedere keer opnieuw op dat er iets mis moet zijn met het "aantal dagen van de meetsessie” Zo zit de energiemeter voor de vriezer er bijna een week in maar geeft slechts 1 dag aan als "totaal dagen meetperiode”??? Hoe kan het zijn dat er slechts 1 dag wordt aangegeven terwijl de meetperiode meerdere dagen heeft geduurd? Ik vraag me namelijk af of de deze energiemeter wel naar behoren functioneert?

Sjaak
Reactie

Excuses, dit betreft geen GEO. ik denk dat de vriezer te groot is voor deze energiemeter. Het is meer voor klein-huishoudelijke apparaten.

Eco
Reactie

Dag Sjaak, Op welke software versie staat je GEO? Ik vermoed dat deze op een lagere software versie staat. 2.16 is de nieuwste. Als je Geo op een oudere staat kun je deze automatisch laten updaten door de WiFi verbinding in te stellen.

Eco
Heel Goed

De tijdmeting van de energiemeter geeft aan de tijdsduur dat er energie wordt verbruikt, niet de totale tijdsduur van de meetsessie. Bij vriezers en koelkasten geeft de energiemeter dus weer de totale tijd waarin het product elektriciteit heeft verbruikt (boven 0.5W), Dus wanneer de compressor heeft gelopen. Wil je bij apparaat bijv. 24-uurs meting doen, dan bijv. Vandaag om 18:00 stand opschrijven en morgen om 18:00 stand aflezen. Verschil is dan 24 uurs verbruik. Tijdsduur verbruik zoals energiemeter meet is dus daadwerkelijk verbruikstijd bij bijv. Verlichting, verwarming, airco, vriezer, koelkast etc. Overigens staat dit ook vermeld in de handleiding: Dit deel van de lcd-display toont de tijdsduur van uw meetsessie. Als het energieverbruik lager is dan 0,5W zal de tijdsregistratie stoppen. Zodra het energieverbruik weer boven de 0,5W komt, zal de tijdsregistratie weer verder gaan. Daarom geeft de tijd de gebruiksduur aan dat het gekoppelde apparaat meer dan 0,5W heeft verbruikt.


Slecht


Product deed niet wat het moest doen; was al kapot bij ontvangst. Handleiding bovendien zeer summier. Product gelijk geretourneerd.

S. Beerens
Reactie

In sommige gevallen moet de interne batterij een paar uur opgeladen worden door hem een uur of 10 in het stopcontact te stoppen. heb je dat ook geprobeerd?

Eco

Heel Goed


Ik heb vorige onlangs de Ecosavers energiemeter besteld, om te kunnen controleren of mijn net aangekochte koelvries-combinatie niet meer kilowattuur gebruikte dan op de energielabel stond. Het energieverbruik komt precies overeen met de energielabel, dus ben ik dik tevreden met de energiemeter.

John Keesom
Slecht


Drie maanden levertijd, dus hoge verwachtingen. Een paar weken het verbruik van de wasmachine gemeten. Wie schetst onze verbazing toen het verbruik nul bleek te zijn. Onhandig in het gebruik en onbetrouwbaar.

M O Klein
Reactie

Daar gaat iets anders fout! Wil je ons een e-mail met het ordernummer sturen? Dit mag naar info@eco-logisch.nl

Eco

Heel Goed


Ik wil het gebruik van alle apparaten in mijn huis meten. Moet ik tussendoor een reset doen? Ik heb mijn koelkast bijvoorbeeld vier dagen gemeten maar mijn wasmachine hoef ik alleen maar te meten tijdens één wasbeurt. Ik heb het idee dat hij het gebruik bij elkaar optelt nu.

Aernout Steegstra
Goed


hij doet het goed alleen moeilijk af te lezen en te interpreteren

a struyk
Heel Goed


Goedemiddag, Via onderstaande link vindt u een filmpje met uitleg. https://www.youtube.com/watch?v=Y2VTMoCA-kM&feature=youtu.be


Gaat wel


Waar vind ik de gebruikershandleiding van dit product?

h
Reactie


In de doos maar het internet filmpje is ook wel duidelijk

Rob Bos
Algemene vraag


Waar vind ik de gebruikershandleiding van dit product?

W. Planije

Ecosavers energiemeter - 1 apparaat

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit