Dierenvoeding Dispenser - Smart WiFi

Merk: Nedis

€ 109,99 per set incl. btw

Totaal per set:
1 st.
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

  • Smart product

Bekijk hier meer producten van het merk Nedis
Nedis logo
Artikelnummer: 5412810328468

Bekijk alles van Nedis >
Bekijk meer: Huisautomatisering >

Met deze slimme voerdispenser voor huisdieren kun je precies programmeren op welk tijdstip een bepaalde hoeveelheid voedsel wordt gegeven (in porties van ca. 20 ml). Daarnaast kun je je huisdieren handmatig op afstand voeren met de app op uw smartphone. Zo heb je controle over wanneer en hoeveel je huisdier te eten krijgt. Ideaal voor wanneer je een keer later thuiskomt dan gepland, of een weekend weggaat. 

Hoe het werkt
Deze voerautomaat heeft een uitneembare bak waarin tot 3,7 liter droog voer kan worden opgeslagen. Een sensor informeert via een indicatielampje en een push-melding op je telefoon wanneer de bak leeg is, zodat je weet dat deze opnieuw gevuld kan worden. Een tweede sensor controleert elke keer of er daadwerkelijk voer uit de dispenser komt. Als de bak helemaal leeg of gekanteld is of als er iets vastzit, ontvang je een melding om te informeren dat er geen voer uit is gekomen.

De voerdispenser wordt gevoed via de USB-oplader (5 V 1 A) en een USB-naar-micro-USB-kabel. Je kunt een powerbank (niet meegeleverd) toevoegen als back-up om ervoor te zorgen dat je huisdieren hun voer krijgen zelfs als de stroom onverhoopt uitvalt. Het voerschema wordt opgeslagen in het product, dus zelfs zonder Wi-Fi-verbinding worden je huisdieren gevoerd op de ingestelde tijden.

Kenmerken
  • Voer huisdieren automatisch met ingestelde porties op ingestelde tijden
  • Voer huisdieren op afstand met de gewenste portie
  • Stel de porties in stappen van ca. 20 ml in
  • Ontvang push-meldingen op je telefoon wanneer de voerbak bijna leeg is
  • De sensor bevestigt dat er daadwerkelijk voer is gegeven en verzendt anders een push-melding (vastgelopen, gekanteld of leeg)
  • Mogelijkheid om een powerbank aan te sluiten voor back-upvoeding


Nedis

Al meer dan 35 jaar is Nedis koploper op het gebied van elektronica. Wij bieden een divers en winstgevend assortiment elektronica-gerelateerde oplossingen, op basis van de nieuwste technologieën en innovaties, waarbij de nieuwste trends worden omarmd. Het is onze drijfveer om producten en oplossingen te bieden die een slim alternatief vormen voor A-merken.

Nedis
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Dierenvoeding Dispenser - Smart WiFi

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21