Mottlock - levensmiddelenmotten

Merk: Aries

6,95 per set incl. btw

Totaal per set:
3 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

  • Plasticvrij verpakt

Bekijk hier meer producten van het merk Aries
Aries logo
Artikelnummer: 4018874023106

Bekijk alles van Aries >
Bekijk meer: Motten >

Aries Biologische Mottlock Kleefstrips voor het vangen van Motten

Mott Lock bevat 3 gifvrije, geurloze kleefstrips met effectieve lokstof tegen levensmiddelenmotten. Ook ter controle tegen motten in bijvoorbeeld uw keuken- en voorraadkasten. 

Productspecificaties Mottlock - levensmiddelenmotten

De feromonen op de kleefstrips trekken de mannelijke motten aan zodat zij geen vrouwelijke motten meer kunnen bevruchten. De werking is eenvoudig maar effectief. Zo krijgt u ook direct een idee over de omvang van de mottenplaag.

Plaats de kleefstrips:
  • waar u vermoedt dat de motten zitten
  • waar motten zich regelmatig bevinden (om te bepalen hoe de besmetting zich ontwikkelt).
  • ter controle
  • Plaats de strips niet op plekken waar het tocht.
Werkingsduur ongeveer 8 weken, dan vervangen. De grote kleefstrips kunnen ook gevouwen worden als “huisje” met de grote kleefstrip aan de binnenzijde. U kunt de strip ook, door middel van de smalle plakrand aan de achterzijde, bevestigen aan de binnenzijde van een kast.


Aries

ARIES werd in 1988 in Bremen opgericht. Uit een klein assortiment ecologische producten voor ongediertebestrijding ontwikkelde zich een breed assortiment nuttige, beproefde en mooie producten voor het ecologische huishouden en de ecologische tuin. Geïnspireerd door de pioniersgeest van hun ouders zijn alle drie de dochters van de oprichters nu bij het bedrijf gekomen. In nauwe samenwerking met onze klanten in de biologische groot- en detailhandel breiden wij ons assortiment voortdurend uit met op de behoeften afgestemde milieuproducten, die worden vervaardigd uit geselecteerde grondstoffen zonder chemische additieven.

Aries
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Werkt fantastisch. Met deze strips neemt het aantal zienderogen af en daardoor hebben ze ook geen tijd om nog voort te planten. Als je ze eenmaal hebt deze motjes kom je d'r moeilijk vanaf, want ze weten bijna alle verpakkingen binnen te komen en nestelen waar je er geen erg in hebt. Deze strips werken voor mij om het direct in de kiem te smoren als ik er weer eentje zie, maar ook als ik te lang gewacht heb. En ik gebruik ze inmiddels preventief.

Mona

Mottlock - levensmiddelenmotten

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit