Mottlock Mottendoos

Merk: Aries

8,65 per pak incl. btw

Totaal per pak:
1 st.
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 3,95
Gratis verzonden vanaf € 49,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Bekijk hier meer producten van het merk Aries
Aries logo
Artikelnummer: 4018874023175

Bekijk alles van Aries >
Bekijk meer: Motten >

Aries Mottlock Mottendoos 

Motten Box bevat een kleefstrip die gifvrij en geurloos is tegen kledingmotten. In het pakket zit ook een hanger waardoor u de strip makkelijk in uw kast kunt hangen. De strip bevat een effectieve lokstof die de mannelijke motten aantrekt waardoor deze vast komen te zitten.

Zo kunnen ze geen vrouwelijke motten bevruchten en zal het aantal motten afnemen. Het geeft zo ook een indicatie van het totaal aantal motten. De kleefstrip werkt tot 12 weken na het openen van de verpakking. Het kan ook gebruikt worden ter controle tegen motten. 

De mottenbox bevat geen giftige stoffen en is daardoor overal goed te gebruiken. Werkzaam in een ruimte tot ong. 70m2. De box is in eenvoudig in elkaar te vouwen en de kleefstrip plakt u hierin zodat deze niet in aanraking kan komen met uw kleding of textiel. Met de hanger kunt u de box ophangen in uw kledingkast. In de gebruiksaanwijzing vindt u verdere tips ten aanzien van de bestrijding van motten

Productspecificaties Mottlock Mottendoos - Mottenbox

  • Inhoud:
  • 1 doos bevat 3 plakplaten met geïntegreerde lokstof.
  • Los verkrijgbaar om na te vullen: Mottlock lijmvallen voor voedselmotten.
Toepassing: Plaats de val daar waar u motten vermoedt, waar motten regelmatig voorkomen (om te bepalen hoe de plaag zich ontwikkelt) of na een controlemaatregel (om het succes van de bestrijding te controleren). 
 
Opmerkingen: Goedgekeurd als ecologische hulpbron in overeenstemming met artikel 16, paragraaf 5 van VERORDENING (EG) nr. 834/2007 in combinatie met de IFOAM Basisrichtlijnen, sectie 4.5, bijlage 2.
Andere uitvoeringen

Mottenbox - Navul - 2st.

Uitvoering: Navulling
11,95
 

Aries

ARIES werd in 1988 in Bremen opgericht. Uit een klein assortiment ecologische producten voor ongediertebestrijding ontwikkelde zich een breed assortiment nuttige, beproefde en mooie producten voor het ecologische huishouden en de ecologische tuin. Geïnspireerd door de pioniersgeest van hun ouders zijn alle drie de dochters van de oprichters nu bij het bedrijf gekomen. In nauwe samenwerking met onze klanten in de biologische groot- en detailhandel breiden wij ons assortiment voortdurend uit met op de behoeften afgestemde milieuproducten, die worden vervaardigd uit geselecteerde grondstoffen zonder chemische additieven.

Aries
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Mottlock Mottendoos

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit