Kakkerlakken val

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Zilvervisjes en/of kakkerlakken val

Aries

8,45

Diatomeeënaarde - 250g

La droguerie ecologique

5,99

Kakkerlakkenval

Heb je last van kakkerlakken in huis? Dan wil je daar op een zo natuurlijk mogelijke manier vanaf komen. Met een kakkerlakkenval is het niet nodig om je huis vol te spuiten met schadelijke stoffen. Een kakkerlakkenval bevat geen gif, is volledig reukloos en heeft een langdurige werking. Naast kakkerlakken helpen ze ook om zilvervisjes tegen te gaan.

Waarom kakkerlakken bestrijden?

Kakkerlakken verspreiden bacteriën, schimmels en ziektekiemen en kunnen slecht zijn voor je gezondheid. Sommige mensen zijn allergisch voor de stoffen die vrijkomen uit de uitwerpselen van kakkerlakken. Ze hebben een onaangename geur en planten zich snel voort.

Voorkomen is beter dan genezen

Een paar kakkerlakken kunnen al snel uitgroeien tot een plaag waar alleen gif tegen helpt. Het voorkomen van kakkerlakken is dus het beste wat je kunt doen voor het milieu. Zorg dat je de keuken goed schoonhoudt en je huis regelmatig lucht. Maak kieren dicht en zorg dat ze niet door ventilatiekanalen kunnen komen. Zie je toch een paar kakkerlakken? Plaats dan een gifvrije kakkerlakkenval.

Hoe werkt een kakkerlakkenval?

De kakkerlakkenval van het Duitse merk Aries bestaat uit niet-giftige kleefstrips met een geïntegreerde lokstof van HoyHoy. De lokstof trekt kakkerlakken en zilvervisjes aan. Een set bevat 6 kleefstrips met lokstof. Deze kakkerlakkenval is een veilig en effectief alternatief voor giftige bestrijdingsmiddelen.

Hoe gebruik je een kakkerlakkenval?

Je zet de vallen makkelijk in elkaar met de bijgeleverde instructies. Daarna plaats je ze op donkere, vochtige en warme plaatsen, bijvoorbeeld achter koelkasten, vuilnisbakken, fornuizen of toiletten. Je kunt ze ook gebruiken in bijvoorbeeld de keuken of de kelder om kakkerlakken buiten de deur te houden.

Voordelen van de Aries kakkerlakkenval

• Veilig werking met feromoon lokstof.
• Gifvrij en reukloos.
• Langdurig effect van minstens 6 weken.
• Plasticvrij verpakt.

Kakkerlakkenval bestellen bij Eco-Logisch

Een kakkerlakkenval bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.