Biologische bestrijdingsmiddelen

Totaal 9 productenPagina 1 van 1

Epsomzout - Magnesiumsulfaat - 1 kg

6,75

Escar-Go (1kg)

1 kg
13,16
Spruzit-R concentraat 100ml (in doos)
25% Korting

Spruzit-R concentraat 100ml (in doos)

10,99 € 14,69
Spruzit-R spuitflacon - 750ml
12% Korting

Spruzit-R spuitflacon - 750ml

10,99 € 12,45
Ultima onkruidverdelger spray 750ml
9% Korting

Ultima onkruidverdelger spray 750ml

kant en klaar
13,18 € 14,48

Anti Houtworm - HM1

0,5 liter
12,50

Anti Houtworm - HM1

5 liter
94,38

Anti Houtworm - HM1

1 liter
19,90

Slakkenval gifvrij

6,95

Biologische bestrijdingsmiddelen

Heb je last van vervelende beestjes zoals slakken, bladluis, trips, witte vlieg of houtworm? Wij adviseren om altijd eerst natuurlijke middelen te proberen voordat je aan de slag gaat met biologische bestrijdingsmiddelen. Vermijd chemische bestrijdingsmiddelen. Die zijn niet alleen slecht voor het milieu, veel beestjes zijn er intussen ook immuun voor. Gebruik biologische bestrijdingsmiddelen altijd veilig en lees voor gebruik het etiket en de productinformatie.

Slakken biologisch bestrijden

Escar-Go van ECOstyle is een niet giftig middel om naakt- en huisjesslakken in de tuin te bestrijden. De strooikorrels bestaan uit ferri fosfaat dat van nature in de bodem voorkomt. Escar-Go heeft een langdurige werking en is veilig voor kinderen, huisdieren en de natuurlijke vijanden van de slak. Je kunt slakken ook biologisch bestrijden met de slakkenval van Garland. Het enige wat je hoeft te doen, is een beetje bier toevoegen om de slakken te lokken.

Biologische bestrijding van houtworm

Houtworm en boktor bestrijd je op een natuurlijke manier met HM1 van Galtane dat bestaat uit plantaardige grondstoffen. HM1 haalt alle voedingsstoffen uit het hout zodat schadelijke insecten, schimmels en parasieten geen kans meer maken. Het is een volledig biologisch afbreekbaar bestrijdingsmiddel dat veilig is voor kinderen en dieren.

Biologische bestrijdingsmiddelen voor bladluis, trips en witte vlieg

Spruzit-R van ECOstyle is een effectief middel voor het binnen en buiten bestrijden van bladluis, trips en witte vlieg. Het werkt op basis van natuurlijke pyrethrum, een werkzame stof uit margrietachtige bloemen. Pyrethrum breekt binnen 24 uur af en laat geen reststoffen achter. Met de spuitflacon van 750 ml breng je het direct op de bladeren aan. Heb je een grotere hoeveelheid nodig? Met 100 ml concentraat maak je 10 liter vloeistof.

Biologische bestrijdingsmiddelen bestellen bij Eco-Logisch

Biologische bestrijdingsmiddelen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.