Trips bestrijden

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Spruzit-R concentraat - 100ml (in doos)

ECOstyle

15,90

Spruzit-R spuitflacon - 750ml

ECOstyle

13,90

Trips bestrijden

Trips zijn vervelende insecten die moeilijk te bestrijden zijn. Omdat ze een korte levenscyclus hebben en zich snel voortplanten, kan een klein groepje trips snel uitgroeien tot een plaag. Onderneem dus meteen actie zodra je ze ziet. Trips zijn de afgelopen decennia immuun geworden voor veel chemische bestrijdingsmiddelen. Bestrijd trips daarom op een natuurlijke manier of gebruik, als het echt niet anders kan, een ecologisch verantwoord product.

Wat is trips en waarom moet je ze bestrijden?

Trips zijn kleine insecten met vleugels. Ze zijn zwart, bruin, geel of transparant en worden niet groter dan 2 mm. De larven zitten dicht op elkaar en herken je aan hun gele, witachtige kleur. Trips beschadigen de bladeren van planten door de cellen leeg te zuigen. Daardoor krijgen ze goud- of zilverkleurige vlekken. Bladeren kunnen van de plant vallen en planten kunnen zelfs doodgaan.

Trips op een natuurlijke manier bestrijden

Een huismiddeltje waarmee je trips te lijf gaat, is een mengsel van 20 ml groene zeep, 20 ml spiritus en 1 liter water. Doe dit in een plantenspuit en bestuif de plant. Zorg dat je alle trips raakt en herhaal om de paar dagen gedurende twee weken. Gebruik alleen bestrijdingsmiddelen voor trips als dat absoluut noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij een plaag. Na het proberen van natuurlijke middelen kun je als laatste redmiddel een ecologisch verantwoord product gebruiken, zoals Spruzit-R van ECOstyle.

Trips bestrijden met Spruzit-R van ECOstyle

Spruzit-R is een effectief middel voor het binnen en buiten bestrijden van trips. Het werkt op basis van natuurlijke pyrethrum, een werkzame stof uit margrietachtige bloemen. Pyrethrum breekt binnen 24 uur af en laat geen reststoffen achter. Met de spuitflacon van 750 ml breng je het direct op de bladeren aan. Heb je een grotere hoeveelheid nodig? Met 100 ml concentraat maak je 10 liter vloeistof. Gebruik bestrijdingsmiddelen voor trips altijd veilig en lees voor gebruik het etiket en de productinformatie.

Bestrijdingsmiddelen voor trips bestellen bij Eco-Logisch

Bestrijdingsmiddelen voor trips bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.