Witte vlieg bestrijden

Totaal 4 productenPagina 1 van 1

Spruzit-R concentraat - 100ml (in doos)

ECOstyle

15,90

Spruzit-R spuitflacon - 750ml

ECOstyle

13,90

Natuurazijn - 8% - 1L

La droguerie ecologique

2,29

Schoonmaakazijn - 12% - 1L

La droguerie ecologique

2,99

Witte vlieg bestrijden

Witte vlieg is een insectenziekte die lastig te bestrijden is. Om schade aan je planten te voorkomen, is het belangrijk meteen in actie te komen als je witte vlieg ziet. Vermijd chemische bestrijdingsmiddelen. Die zijn niet alleen slecht voor het milieu, de witte vlieg is er intussen ook immuun voor. Bestrijd witte vlieg op een natuurlijke manier of gebruik, als het echt niet anders kan, een ecologisch verantwoord product.

Wat is witte vlieg en waarom moet je ze bestrijden?

De naam zegt het al: het zijn witte vliegjes van 1 tot 3 mm groot. Ze zijn goed te zien en bevinden zich vooral aan de onderkant van de jonge bladeren bovenin de plant. Witte vliegen veroorzaken veel schade en daarom is het nodig ze te bestrijden. Ze zuigen de plantensappen op waardoor gele bladeren ontstaan. Daarnaast produceren ze ‘honingdauw’ waarin zich schimmels vormen die de plant beschadigen. Ook dragen ze plantenvirussen over.

Witte vlieg op een natuurlijke manier bestrijden

Azijn is een natuurlijke manier om van witte vlieg af te komen. Wij verkopen natuurazijn van La droguerie ecologique. Meng de azijn met water in een plantenspuit en bestuif de plant goed. Herhaal indien nodig. Gebruik alleen bestrijdingsmiddelen voor witte vlieg als dat absoluut noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij een plaag. Na het proberen van natuurlijke middelen kun je als laatste redmiddel een ecologisch verantwoord product gebruiken, zoals Spruzit-R van ECOstyle.

Witte vlieg bestrijden met ECOstyle Spruzit-R

Spruzit-R is een effectief middel voor het binnen en buiten bestrijden van witte vlieg. Het werkt op basis van natuurlijke pyrethrum, een werkzame stof uit margrietachtige bloemen. Pyrethrum breekt binnen 24 uur af en laat geen reststoffen achter. Met de spuitflacon van 750 ml breng je het direct op de bladeren aan. Heb je een grotere hoeveelheid nodig? Met 100 ml concentraat maak je 10 liter vloeistof. Gebruik bestrijdingsmiddelen voor witte vlieg altijd veilig en lees voor gebruik het etiket en de productinformatie.

Bestrijdingsmiddelen voor witte vlieg bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook bestrijdingsmiddelen voor witte vlieg bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.