img img img

Slakkenval gifvrij

Merk: Garland

€ 6,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigd koninkrijk
Land van herkomst: Verenigd koninkrijk

Bekijk hier meer producten van het merk GarlandGarland logo
Artikelnummer : 5031670002273

Heb je ook zo'n last van slakken in je tuin? Kies dan voor Slug X en bescherm je planten tegen huisjesslakken en naaktslakken! Het enige wat je zelf hoeft toe te voegen is een scheutje van onze gele rakker- bier.  

Het effect van bier in het tegengaan van slakken; een wondermiddel?
Plaats je slakkenval rond het gebied waar je aangevreten blad ziet of in de buurt van planten die u wilt beschermen. De Slug X Slakkenval lokt slakken en naaktslakken met behulp van bier. Net zoals mensen houden slakken wel van een slokje;). De onweerstaanbare geur van bier lokt de slakken naar de val. 
Eenmaal binnen , raken de slakken gedesoriënteerd en zijn ze niet in staat om de val te verlaten. Kort erna verdrinken ze.   
 
Draagbaar en een mooi, mat uiterlijk
De Slug X slakkenval bestaat uit drie verdrinkingsputten en vier toegangspunten. De deksel is strak gemonteerd en zorgt ervoor dat er snel bierdampen ontstaan die de slakken in kortste tijd naar hun ondergang lokt. De slug X Slakkenval is volledig draagbaar en kan daardoor gemakkelijk verplaatst worden.
De val is ook effectief bij gebruik op terrassen of patio's. Naast de effectiviteit van de slakkenval heeft de val een mooi groen, mat uiterlijk en valt hij niet eens op tussen je groene tuin of terras. 
 
Hoge effectiviteit
De Slug X heeft een revolutie teweeg gebracht in de verwijdering van de grootste ergernis van tuineigenaren. De slug X is meerdere malen tot 'beste koop' gekozen in tuin vaktijdschriften. In een onafhankelijke test van de Daily telegraph vingen ze maar liefst 147 slakken in 1 nacht. Je zult dus geen spijt krijgen van deze koop! 
 
Gifvrij en biologisch
In tegenstelling tot andere naaktslak bestrijdingsmethoden, bevat de Slug X geen gif en hoeft er ook geen gif gebruikt te worden. Vergiftigde naaktslakken worden vaak gegeten door vogels en egels. De Slug X is een biologisch alternatief en zal geen schade aan andere dieren veroorzaken. De Slug X is gemaakt van gerecycleerd polypropyleen. Kies voor Slug X wanneer je op een biologische, natuurlijke en duurzame wijze de balans in je tuin wilt behouden en tóch de schade van slakken wilt beperken. 

Afmetingen: 26 x 20.5 x 6cm 
Capaciteit: tot 50 slakken

Product info

Gebruikstips: 
- Plaats de val op de gewenste plaats.
- Verwijder het deksel en vul de 3 verdrinkingsbakken tot 5 mm van de rand met bier
- Plaats het deksel terug, de val is nu klaar voor gebruik

Let op: Als je bier hebt gemorst naast de reservoirs kan je dit het best laten opdrogen.

Extra info

Het probleem van een slakkenplaag, herkenbaar? 
Slakken kunnen een ware plaag zijn. Ze vreten bladeren en stengels van planten aan en kunnen je tuin veranderen in een slagveld. Wanneer je Slijmerige zilversporen in je tuin ziet, weet je dat ook jij last hebt van een slakkenplaag. Wist je dat de befaamde naaktslag de meeste schade aanbrengt in onze tuinen? Slakken met een eigen huisje zijn minder desastreus. De functie van de slak is het opruimen van bladeren en dienen als voedsel voor een groot aantal diersoorten zoals vogels en egels. Wanneer je slakken onverantwoord en chemisch bestrijdt, zorg je er indirect voor dat vogels en egels besmet raken met het bestrijdingsmiddel. Wereldwijd zijn er zo’n 60.000 tot 75.000 verschillende soorten slakken bekend. Wij hebben het als we spreken over ‘De Slak’ meestal over huisjesslakken of over naaktslakken. Het merendeel van de slaksoortigen leeft in het water, maar slakken zijn de enige weekdieren die ook op het land leven. Een naaktslak kan een tot twee jaar oud worden en huisjesslakken veel ouder.
 
Schade tuin door slakken
Slakken voeden zich het liefst met jonge bladeren, maar kunnen ook gaten achterlaten in grote sappige bladeren. De tong van de slak is een soort rasp met kleine hoornen tandjes erop. Zij raspen hun voedsel in plaats van het af te bijten wat verklaard dat gaten in bladeren vaak rafelig ogen en de nerven van een blad vaak nog in tact zijn. Naast dat naaktslakken zich met name voeden met bladeren, eten ze ook uitwerpselen, rottend materiaal, schimmels (paddestoelen) en andere slakken. Hierdoor kan een slak virussen, bacteriën of eitjes van parasieten overbrengen.
 
De ideale leefomgeving van slakken
Slakken hebben zo hun voorkeuren als het gaat over planten. De hartlelie, scheefbloem en verschillende sla soorten zijn favoriet en ideaal als voedingsbron. Daarbij houden slakken van vochtige omstandigheden. Vochtige plaatsen als onder plantenpotten en stapels hout, afgevallen bladeren rondom heggen zijn geliefde schuilplaatsen.
 


Garland

Garland is in de eerste plaats producent van innovatieve, kunststof tuinproducten - allemaal ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk in onze fabriek in Kingswinford, waar mogelijk met behulp van gerecycled polymeer. Ons assortiment is nu uitgebreid met zorgvuldig geselecteerde niet-kunststof tuinproducten onder het merk Worth Gardening. We bieden nu meer dan 850 artikelen aan, waardoor ons assortiment een van de snelst groeiende op de markt van vandaag is.

Garland
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Slakkenval gifvrij

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: