Nieuwe showroom in aanbouw

Wij zijn bezig met het bouwen van de grootste biobased showroom van Nederland
De komende tijd wordt er in ons magazijn keihard gewerkt aan een levensgroot huis dat 100% gemaakt is van biobased bouwmaterialen.

Bekijk hieronder een impressie!

Update 2: het geraamte staat als een huis

De afgelopen weken hebben onze mannen in hoog tempo gewerkt dus tijd voor een nieuwe update. Onze gloednieuwe biobased showroom begint nu echt vorm te krijgen.

In een paar weken tijd is het geraamte van het huis al goed zichtbaar. In deze video geven we je een korte update over de voortgang van dit grootschalige project. Kom je kijken als het af is?

Update 1: de bouw kan beginnen!


Het is eindelijk zover! We zijn begonnen met de bouw van onze gloednieuwe biobased showroom. Dit complete huis van 200m2 staat midden in ons magazijn.

Dit enorme project gaat enkele weken in beslag nemen, maar we kunnen niet wachten tot we de deuren kunnen openen! Dus daarom willen we ons enthousiasme alvast met je delen. De komende weken zullen we je via deze pagina en via onze social media op de hoogte houden van de voortgang. Zodra de showroom geopend is, ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen!


Biobased showroom in aanbouw

In deze showroom kan straks iedereen kennismaken met biobased bouwen. Materialen die je direct bij ons kunt bestellen, maar ook materialen die nog volop in ontwikkeling zijn, kan je komen bekijken in de nieuwe showroom. Deze materialen worden ook gebruikt om de showroom te bouwen. Op deze manier kan je komen bekijken hoe de producten presteren als ze daadwerkelijk gebruikt worden. Kortom inspiratie voor zowel de particulier, aannemer en architect.
Verschillende materialen

Tijdens de bouw van de showroom wordt er gebruik gemaakt van enorm veel verschillende, ecologische materialen. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk van onze bouwmaterialen in het echt kan zien word de showroom opgebouwd uit verschillende panelen. Per paneel worden verschillende producten en materialen gebruikt. Op deze manier kan je ervaren, voelen en zelfs ruiken hoe de materialen presteren als ze daadwerkelijk gebruikt worden. Lever jij nou toevallig biobased bouwoplossingen en word je helemaal enthousiast van dit project? Neem dan contact met ons op.

 


De showroom is komende weken gesloten.
We verwachten in Juli 2023 weer open te gaan.

Adres

Isarweg 10
1043 AK Amsterdam
(10 minuten lopen vanaf Station Sloterdijk)

Openingstijden showroom 

Tijdelijk gesloten

Telefoonnummer

020-6823707

E-mail 

info@eco-logisch.nl