Vacature Sales Manager


Sales Manager 32-40 uur p/w

Sluit je aan bij ons dynamische team van Eco-Logisch! Wij zijn op zoek naar een Sales Manager met een groen hart die ons ambitieuze team komt versterken en ons snelgroeiende e-commerce bedrijf met vier webshops verder helpt groeien.

 

Wat je gaat doen:

 

Wat we vragen:

 

Wat we bieden:

 

Wie wij zijn:

Eco-Logisch is een snelgroeiende organisatie op het gebied van duurzaamheid, waar we een passie hebben voor het creëren van een leefbare wereld voor onze en volgende generaties. Met onze vier duurzame webshops maken wij ecologische bouwmaterialen en producten voor in en om het huis toegankelijk voor iedereen, van enthousiaste doe-het-zelvers tot professionele vakmensen. 


Met onze Eco-Groothandel en Eco-Bouwers webshops bedienen we een breed scala aan zakelijke klanten, terwijl we met Energiebespaarshop door het hele land bewoners helpen energie te besparen. 
Bij Eco-Logisch geloven we in kwaliteit, duurzaamheid en een positieve impact op het milieu en de maatschappij. We hebben de afgelopen jaren verschillende awards gewonnen, waaronder 'Best startende webwinkel', 'Beste ondernemer van Noord-Holland' en de 'Leukste winkel van Amsterdam'. 


Gevestigd in het bruisende Amsterdam, zijn we trots op ons team van 25 vaste medewerkers en onze flexibele schil die zich elke dag inzetten voor een groenere toekomst. In ons prachtige nieuwe pand met magazijn van maar liefst 3.040m2, kunnen we meer dan 2.500 pakketten per dag verwerken. Met een assortiment van ruim 4500 duurzame producten, variërend van lokale pareltjes tot gerenommeerde A-merken, hebben we alles in huis als je bij wil dragen aan een groene toekomst. Als jij op zoek bent naar een inspirerende baan met impact, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Interesse? Stuur ons jouw CV en motivatiebrief naar raquelle@eco-groothandel.nl waarin je uitlegt waarom je graag bij ons wilt werken.