Vacature Finance Manager


Financieel medewerker

Word onze Financieel medewerker bij Eco en maak deel uit van ons snelgroeiende team in de duurzame branche! De duurzame branche ontwikkelt zich snel, en ook wij als duurzame webwinkel en groothandel zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Met deze groei komt er ook steeds meer werk op de financiële afdeling.  Daarom zijn we nu op zoek naar een ambitieuze (Senior) Administratief Medewerker. 

Als proactieve Senior Administratief Medewerker zorg je ervoor dat de dagelijkse financiële activiteiten van onze organisatie soepel verlopen. Je bent het aanspreekpunt van het administratieve team en werkt nauw samen met de accountant, HR en salarisadministratie. 

Je krijgt de kans om door te groeien naar Financieel Manager en op strategisch niveau mee te denken aan de toekomst van ons bedrijf, zoals het optimaliseren van voorraadbeheer, bepalen van de financiële strategie en het bepalen van budgetten.

 

Een greep uit de werkzaamheden:

 

Wat we zoeken:

 

Wat we bieden:

 

Wie wij zijn:
Eco-Logisch is een snelgroeiende organisatie op het gebied van duurzaamheid, waar we een passie hebben voor het creëren van een leefbare wereld voor onze en volgende generaties. Met onze vier duurzame webshops maken wij ecologische bouwmaterialen en producten voor in en om het huis toegankelijk voor iedereen, van enthousiaste doe-het-zelvers tot professionele vakmensen. 


Met onze Eco-Groothandel en Eco-Bouwers webshops bedienen we een breed scala aan zakelijke klanten, terwijl we met Energiebespaarshop door het hele land bewoners helpen energie te besparen. 
Bij Eco-Logisch geloven we in kwaliteit, duurzaamheid en een positieve impact op het milieu en de maatschappij. We hebben de afgelopen jaren verschillende awards gewonnen, waaronder 'Best startende webwinkel', 'Beste ondernemer van Noord-Holland' en de 'Leukste winkel van Amsterdam'. 


Gevestigd in het bruisende Amsterdam, zijn we trots op ons team van 25 vaste medewerkers en onze flexibele schil die zich elke dag inzetten voor een groenere toekomst. In ons prachtige nieuwe pand met magazijn van maar liefst 3.040m2, kunnen we meer dan 2.500 pakketten per dag verwerken. Met een assortiment van ruim 4500 duurzame producten, variërend van lokale pareltjes tot gerenommeerde A-merken, hebben we alles in huis als je bij wil dragen aan een groene toekomst. Als jij op zoek bent naar een inspirerende baan met impact, dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Interesse? Stuur je CV en motivatie naar raquelle@eco-groothandel.nl en maak deel uit van ons duurzame avontuur!