Verlichting

Totaal 202 producten



Pagina 5 van 5

Inbouwspot LED - GU10 - 345 lm - IP20 - zwart

Sylvania Cirkel

v.a. 10,99
2 uitvoeringen

Keukenspot LED - set van 3 - 270 lm - IP20 - wit

Sylvania Cirkel

v.a. 58,99
2 uitvoeringen

Keukenspot LED - set van 3 - 270 lm - IP20 - zwart

Sylvania Cirkel

v.a. 58,99
2 uitvoeringen

Keukenspot LED - uitbreiding - 270 lm - IP20 - zwart

Sylvania Cirkel

21,49

Plug met schakel - wit

Sylvania Cirkel

9,99

Schijnwerper LED - buitengebruik - 2850 lm - IP65

Sylvania Cirkel

v.a. 33,99
4 uitvoeringen

Schijnwerper LED - buitengebruik - 950 lm - IP65

Sylvania Cirkel

v.a. 17,99
4 uitvoeringen

Schijnwerper LED - PIR sensor - buitengebruik - 2850 lm - IP54

Sylvania Cirkel
48,99 v.a. 29,40
4 uitvoeringen

Schijnwerper LED - PIR sensor - buitengebruik - 950 lm - IP54

Sylvania Cirkel
33,99 v.a. 20,39
4 uitvoeringen

Spikelight LED - buitengebruik - 360 lm - IP67

Sylvania Cirkel
42,99 30,09

Duurzame verlichting kopen

Zo’n 16% van de verbruikte elektriciteit in huis gaat op aan verlichting. Een groot aandeel dus in je energieverbruik. Om je ecologische voetafdruk te verkleinen, kies je voor energiezuinige verlichting in de vorm van led-lampen of lampen op zonne-energie (waar mogelijk). Wij hebben een breed assortiment aan duurzame lampen met een minimale milieu-impact. Kies uit onder andere led-lampen, tuinverlichting, buitenlampen, bureaulampen en verlichting voor je huisnummer.

Eco ledlampen

Led-lampen zijn in de aanschaf wat duurder dan gloeilampen, maar ze gaan tot 50 keer langer mee. Het is de investering dus meer dan waard. Zeker de kwalitatief hoogwaardige led-lampen van EcoSavers zijn een aanrader. Deze geven een hoge lichtopbrengst met een zeer laag energieverbruik.

Tuinverlichting op zonne-energie

Het is fijn om ’s avonds je tuin in te kunnen kijken. Om het tuinpad te kunnen zien, of om simpelweg te genieten van de natuur. Het zou zonde zijn als je daardoor het milieu juist vervuilt. Het is daarom aan te raden om tuinverlichting op zonne-energie te gebruiken. Wij hebben prachtige tuinlampen op zonne-energie in ons productaanbod. Gecombineerd met een tafellamp op zonne-energie creëer je een sfeervol en milieuvriendelijk geheel.

Buitenlamp op zonne-energie

LED-lampen met bewegingsmelder zijn ontzettend handig in je tuin, bij een schuurtje of bij de voordeur. Ze worden niet vaak gebruikt en zijn daarom des te meer geschikt om op zonne-energie te werken. Wij hebben een breed assortiment aan buitenlampen op zonne-energie met bewegingsmelder.

Huisnummer verlichting

In de categorie buitenlampen op zonne-energie hebben we ook huisnummer verlichting. Deze design huisnummers zijn ook in de avond goed zichtbaar. Dankzij een geïntegreerde schemerschakelaar gaat de lamp automatisch aan als het donker wordt.

Bureaulamp op zonne-energie

Een leuk hebbedingetje is de bureaulamp op zonne-energie van Sphynx. Dit is een design tafellamp gemaakt van bamboe-hout. Je kunt de lamp plaatsen waar je wilt. Door de magneet aan de onderkant kun je de lamp zelfs op metalen oppervlakken bevestigen. Er wordt bovendien een zuignap meegeleverd, zodat de lamp ook aan het raam bevestigd kan worden. Een handige leeslamp dus!

Draadloze schakelaar

Een draadloze schakelaar geeft niet alleen veel gemak. Je kunt een draadloze schakelaar ook inzetten om bewuster met je elektriciteitsverbruik om te gaan. Bijvoorbeeld, aangesloten op een stekkerdoos zet je er in een keer een groep elektrische apparaten mee uit. Zo bespaar je veel stand-by stroom. Naast draadloze schakelaars hebben we ook andere smart light producten.

Kerstverlichting op zonne-energie

Overdag wordt deze milieuvriendelijke kerstverlichting door de zon opgeladen. De verlichting wordt bij schemer automatisch ingeschakeld. Uiteraard ook te gebruiken in de zomer!