Ledlampen met afstandsbediening

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Aan- en uitschakelaar met afstandsbediening

Brennenstuhl

31,95

Remote control contactschakelaar - met timer

Ecosavers

16,94

Connect remote control - voor ledlampen

Eglo
19,99 9,99

Schakelaarset - Draadloos - 2 stekkers - met afstandsbediening

KlikAanKlikUit

31,90

Schakelaarset - Draadloos - 3 stekkers - met afstandsbediening

KlikAanKlikUit

36,90

Ledlampen met afstandsbediening

Wil jij je verlichting vanaf de bank of op afstand kunnen in- en uitschakelen of tijdschema's kunnen instellen? Dan zijn ledlampen met afstandsbediening interessant voor jou. Hiermee creëer met één druk op de knop de juiste sfeer in huis of houd je de inbrekers op afstand door je lampen tijdens jouw afwezigheid automatisch aan te laten gaan.

Ledlamp van Eglo

Een van de paradepaardjes in ons assortiment is de ledlamp met E27 fitting van Eglo. Deze kun je bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening (ook los verkrijgbaar). Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren (rood, blauw, groen of geel, of een mix), kun je de helderheid aanpassen en zijn er verschillende lichteffecten mogelijk. Met één afstandsbediening kun je meerdere Eglo-lampen bedienen.

Wil je nog meer controle over het gedrag van je lampen? Dan kun je in plaats van de afstandsbediening ook de gratis mobiele app downloaden in de App Store of de Google Play Store. Je voegt de lampen eenvoudig toe aan de app en vervolgens kun je iedere Eglo Connect-lamp afzonderlijk bedienen. Het is zelfs mogelijk om lampen in groepen te zetten. Handig voor als je met één druk op de knop het licht in bijvoorbeeld de woonkamer wilt aanpassen.

Ook kun je tijdschema's instellen. Zo kun je 's avonds voordat je gaat slapen bijvoorbeeld het licht automatisch uit laten gaan.

Voordelen ledlamp met afstandsbediening

  • Te bedienen vanuit je luie stoel
  • Ook te gebruiken met een app
  • Mogelijkheid om tijdschema's in te stellen

Aan- en uitschakelaar met afstandsbediening

Als je ledlampen voorzien zijn van een stekker, kun je er ook voor kiezen ze in een contactschakelaar met afstandsbediening te stoppen. Op die manier kun je de lamp eenvoudig aan- en uitzetten. Een contactschakelaar is een goede keuze als je wel graag je lampen vanaf de bank wilt kunnen bedienen, maar geen behoefte hebt aan de uitgebreide opties van bijvoorbeeld de ledlamp van Eglo.

Wij hebben verschillende schakelaarsets van de merken Brennenstuhl en KlikAanKlikUit in ons assortiment. De sets van KlikAanKlikUit kunnen in combinatie met een Internet Control Station ook met een app gebruikt worden. Dan kun je bijvoorbeeld ook tijdschema's instellen.

Eco-Logisch: hét adres voor ledlampen met afstandsbediening

Wil jij ook aan de slag met smart verlichting? Bestel je ledlampen met afstandsbediening dan meteen in onze webshop of haal je bestelling op in Amsterdam.

Eerst nog een vraag? Vul ons contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) een reactie.