Duurzame buitenverlichting

Totaal 17 productenPagina 1 van 1

Tuinlamp Kaarslicht - Rattan - Zonne-energie

Esotec

20,95

Buitenverlichting Schijnwerper - Zonne-energie

Gizmo Solar

89,95

Buitenverlichting Schijnwerper - Zonne-energie - Verstelbaar

Gizmo Solar

44,95

Buitenverlichting Wandlantaarn - Zonne-energie

Gizmo Solar

72,95

Tuinverlichting - Zonne-energie - 2 stuks

Gizmo Solar

73,95

Tuinverlichting Fakkel - Zonne-energie

Gizmo Solar

43,95

Tuinverlichting Lantaarn - Zonne-energie - Klassiek

Gizmo Solar

78,95

Tuinverlichting Lantaarn - Zonne-energie - Modern

Gizmo Solar

39,95

Wandlamp - Zwart - Zonne-energie

Gizmo Solar

41,95

3-in-1 solar tuinlamp Flamingo

POWERplus

17,95

Buitenlamp met Zonnepaneel

POWERplus

31,95

Buitenlampje met bewegingsmelder - parakeet

POWERplus

19,95

Solar lamp multifunctioneel Goldfinch

POWERplus

9,95

Solar tuinlicht BubbleLight

POWERplus

21,95

Solar tuinverlichting (Giraffe)

POWERplus

74,95

Tuinlamp - Dragon

POWERplus

32,95

Tuinlamp - Kiwi

POWERplus

34,95

Duurzame buitenverlichting

Ben jij op zoek naar duurzame buitenverlichting? Goed idee! Dit is goed voor het milieu en je bespaart op je energierekening. Onze buitenverlichting werkt namelijk op zonne-energie en verbruikt dus helemaal geen stroom van het net. Als dat niet duurzaam is!

Functies van duurzame buitenverlichting

Voordat je een lamp uitkiest, is het handig om te bedenken waarvoor je hem wilt gebruiken. Duurzame buitenverlichting kan namelijk 3 functies hebben: je kunt er een gezellige en warme sfeer mee creëren in je tuin, je kunt er valpartijen mee voorkomen en je kunt er ongewenste bezoekers mee buiten de deur houden. Lampen die je voor de gezelligheid in de tuin plaatst, branden de hele avond, maar voor de andere functies kun je ook kiezen voor een lamp met een bewegingssensor. Deze gaat alleen aan als er iemand langs loopt.

In het assortiment van Eco-Logisch vind je zowel duurzame buitenverlichting voor de sfeer, als buitenverlichting voor de veiligheid en preventie. De meeste lampen zijn voorzien van ledverlichting, dus ze verbruiken ook nog eens heel weinig energie. Tot wel 85 procent minder dan de traditionele gloeilamp. Bovendien gaan ledlampen een stuk langer mee, waardoor je ze minder vaak hoeft te vervangen. Ledverlichting is dus een goede keuze voor het milieu!

Sfeervolle duurzame buitenverlichting

Wil je graag een gezellige sfeer creëren in je tuin? In ons assortiment vind je verschillende sfeervolle buitenlampen. Bijvoorbeeld hanglampen, lantaarns en fakkels. Sommige lampen in ons assortiment gaan vanzelf aan als het donker wordt en schakelen weer uit bij daglicht, andere lampen gaan alleen aan als er beweging gedetecteerd wordt. Die lampen hebben dus een dubbele functie: ze zorgen voor sfeer in je tuin, maar dragen ook bij aan de veiligheid.

Duurzame buitenverlichting voor veiligheid en preventie

Naast sfeervolle buitenlampen kun je ook bij ons terecht voor functionele lampen zoals schijnwerpers en wandlampen. Deze zijn bedoeld voor veiligheid en preventie en kunnen bijvoorbeeld in carports, onder luifels en in tuinen geplaatst worden.

Eco-Logisch: hét adres voor duurzame buitenverlichting

Of je nu op zoek bent naar buitenverlichting voor de sfeer of voor de veiligheid (of allebei): bij Eco-Logisch vind je de juiste lampen voor in je tuin. Bestel je buitenverlichting in onze webshop en laat je bestelling thuisbezorgen of haal 'm vandaag nog op in Amsterdam.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons open je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord.