Kinderboeken

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

Leuke Groene Dingen Doen - boek

ClubGroen

22,50

Het Vrolijke Stadsdieren Flapjesboek

NOOX City Kids

10,95

Kinderboek - Wonderwel, welkom in het huis van de toekomst

Wonderwel
16,95 13,56

Kinderboeken

Met onze kinderboeken leert jouw kind spelenderwijs over alles wat groeit en bloeit op onze prachtige aarde. Kinderen die de natuur leren kennen, zullen later als ze volwassen zijn ook hun best doen om die te beschermen. Deze kinderboeken stimuleren je kind om lekker bezig te zijn, te onderzoeken en op avontuur te gaan.

Groene boeken voor jonge kinderen

‘Het Vrolijke Stadsdieren Flapjesboek’ van NOOX City Kids is speciaal gemaakt om stadskinderen te helpen ontdekken welke dieren er in de stad wonen. Samen met dikke duif gaan ze op zoek naar hun dierenvrienden. Dit kartonnen kinderboek heeft flapjes waarachter de dieren zich verstoppen. Van ClubGroen is er het activiteitenboek ‘Leuke Groene Dingen Doen’. Het is een kinderboek dat barst van de originele en creatieve ideeën om in de natuur aan de slag te gaan. Of je nu in de stad woont of op het platteland, met deze gids kan je kind zich helemaal uitleven. Het boek staat vol leuke activiteiten zoals zalfjes maken van ‘onkruid’, brandnetelchips bakken en snoepkettingen maken voor vogels.

Kinderboeken over duurzaamheid

‘Wonderwel, welkom in het huis van de toekomst’ is een kinderboek over bijzondere natuurkrachten en de techniek achter alledaagse voorzieningen zoals ons drinkwater, het riool, de verwarming en het internet. ‘Wonderwel’ stelt vragen en zoekt antwoorden. Het vertelt prikkelende verhalen over onze huishoudelijke voorzieningen en legt allerlei duurzame technieken op speelse wijze uit. Wist je kind dat ons kraanwater eigenlijk middeleeuws regenwater is? Of dat er bacteriën zijn die van drollen houden en afval verteren tot compost? En wat hebben draaiende magneten te maken met ons stopcontact? Met dit boek blijft je kind zich verwonderen.

Kinderboeken bestellen bij Eco-Logisch

Kinderboeken bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.