Bijtringen

Totaal 2 productenPagina 1 van 1

Bijtring van natuurrubber

Goldi Sauger

9,49

Kawan Bijtring

Hevea
19,95 9,97

Bijtringen

Bijtringen helpen je baby tijdens het doorkomen van de melktandjes. Kauwen op een bijtring, verlicht de pijn en kalmeert je baby. Ook helpt het om de tandjes wat sneller te laten doorkomen en dit pijnlijke proces iets te versnellen. Hier vind je bijtringen van natuurlijke materialen die veilig zijn voor jouw baby en vriendelijk voor de planeet.

Natuurrubberen bijtringen van Hevea

Hevea's zachte bijtringen bestaan uit 100% natuurlijk rubber. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen, volledig biologisch afbreekbaar en dankzij het naadloze ontwerp krijgen bacteriën geen kans. De zachte textuur van deze bijtringen kalmeert en masseert je baby’s tandvlees. Ze zijn plasticvrij verpakt in een leuke giftbox. De bijtringen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een natuurrubberen badeendje en als mooie geschenkset samen met een multifunctioneel bijtspeeltje.

Houten bijtringen van NOOX City Kids

De mooie houten bijtringen van NOOX City Kids zijn niet alleen duurzaam, maar worden ook eerlijk geproduceerd in Bangladesh. Je baby kan naar hartenlust kauwen op het veilige hout zonder dat het kapot gaat. Aan de bijtring zit een gehaakt bijtje of duifje gemaakt van kledingresten met knisperende vleugels die je baby stimuleren.

Tikiri bijtspeelgoed van natuurlijk rubber

Het Sri Lankaanse merk Tikiri maakt vrolijk en veilig bijtspeelgoed van 100% natuurrubber met plantaardige kleurstoffen. De speeltjes bevatten geen schadelijke stoffen en zijn biologisch afbreekbaar. Natuurrubber is waterbestendig dus je baby kan er ook in bad mee spelen. De bijtspeeltjes van Tikiri zijn eerlijk geproduceerd. Ze zijn verkrijgbaar als uil, egel, beer en wasbeer.

Natuurrubberen bijtringen van Goldi

Goldi's bijtringen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar natuurlijk rubber en 100% vrij van giftige stoffen. Ze zijn veilig voor je baby en lief voor de aarde. De zachte textuur masseert je baby's tandvlees. De bijtringen hebben een stevige rand en noppen die het tandvlees zachter maken en zo het doorkomen van de tandjes versnellen.

Bijtringen bestellen bij Eco-Logisch

Bijtringen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.