Giftset baby

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

Bamboe geschenkset - 40050

Croll & Denecke

19,-

Rietenmand geschenkset 8 delig - 40103

Croll & Denecke

19,75

Baby 3 in 1 speelset

Green Toys

43,75

Giftset baby

Kersverse ouders in je familie of vriendenkring? Dan wil je hun baby natuurlijk verwelkomen met een mooi en duurzaam cadeau. Bij ons vind je milieuvriendelijke baby giftsets die bijdragen aan een schone en veilige toekomst voor de allerkleinsten. Kies bewust voor cadeaus die lief zijn voor baby’s en zacht voor de planeet.

Baby giftsets voor een mooiere wereld

Bij het uitzoeken van de perfecte baby giftset wil je natuurlijk zeker weten dat jouw cadeau helemaal veilig is. Helaas zitten er nog steeds schadelijke stoffen in veel babyproducten. Zoals verzorgingsproducten met parfums en parabenen die de gevoelige babyhuid kunnen irriteren. En plastic speelgoed met de weekmaker bisfenol A (BPA). Babyproducten die deze stoffen bevatten zijn niet alleen slecht voor baby’s, maar ook voor het milieu.

Duurzame baby giftsets kopen

In onze webshop vind je giftsets waar je baby’s een groot plezier mee doet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baby verwenset van het biologische merk Werfzeep? Dit pakket bestaat uit een heerlijk grote babyhanddoek van zacht biologisch katoen van Bo Weevil en een extra milde calendula Werfzeep. Nog zo’n leuke baby giftset is een pakketje met vrolijke speeltjes van Green Toys die gemaakt zijn van 100% gerecyclede en veilige materialen.

Zelf een baby giftset samenstellen

Je maakt je baby giftset extra persoonlijk door een mandje of doosje te vullen met zelfgekozen babyproducten. Ons assortiment biedt genoeg duurzame keuzes. Je kunt bijvoorbeeld een giftset met verzorgingsproducten samenstellen. Of een pakketje maken met knuffels en speelgoed. Er zijn genoeg mogelijkheden om baby's welkom te heten met mooie en veilige cadeaus.

Baby giftsets bestellen bij Eco-Logisch

Baby giftsets bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15:00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.