img img img

Produra transparante beits - olive - 1L

Merk: Lacq

€ 29,97 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1 liter
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

 • Beste alternatief
 • Deels biologisch afbreekbaar

Bekijk hier meer producten van het merk LacqLacq logo
Artikelnummer : 8717853121395

Hij is er weer, nu in een modern jasje! De transparante beits van Lacq.

Produra beits is een duurzaam en hoogwaardig beschermingsmiddel voor alle houten ondergronden, zoals geveldelen, tuinhuizen, schuttingen en veranda’s. Geschikt voor zowel onbehandeld als geïmpregneerd hout. Produra is oplosmiddel-arm en opgebouwd uit hoofdzakelijk natuurlijke componenten, zoals plantaardige olie en water.

Dankzij die unieke samenstelling bouwt Produra vanbinnen uit laagdikte op tot een transparante laag op het hout. Deze laag blijft lang flexibel en is ademend zodat deze zelfs in belastende weersomstandigheden niet bladdert of scheurt. Produra vergeelt niet en blijft dankzij het krachtige UV-filter lang puur van kleur. Ook bezit het zeer goede waterafstotende eigenschappen. Produra is dus de ideale oplossing voor langdurige houtbescherming in de open lucht.

Produra beits van Lacq is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder gewoon natural.

Product info

Voorbereiding:
 1. Het is belangrijk dat de ondergrond droog, stof- en vetvrij is. Verwijder daarom loszittende delen. Schuren is daarbij niet nodig, alleen wanneer een glad resultaat gewenst is.
 2. Gebruik altijd beschermde handschoenen, kleding en oogbescherming.
 3. Produra dient goed te worden opgeroerd voor gebruik.
 4. Breng Produra aan met een platte kwast, roller of spuit. Voor een goede afwerking breng je Produra in de lengterichting van de houtnerf aan. Na 5 - 6 uur is het stofdroog.
 5. De tweede laag kan pas worden aangebracht na volledige droging circa 16 uur. Wij adviseren 2 -3 lagen aan te brengen op onbehandeld hout.

Specificaties:
 • Per liter circa 16m2 hout te behandelen
 • Geschikt voor alle houtsoorten
 • Bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke componenten
 • Gaat deels in het hout en beschermt optimaal

Milieu informatie

Beits bestaat al jarenlang, maar het was al die tijd hartstikke milieuonvriendelijk. Het familiebedrijf achter Produra heeft toen alle oude recepten omgetoverd tot recepten voor nog altijd kwalitatief hoogwaardige producten, maar dan met veel milieuvriendelijkere grondstoffen. Zo is Produra is oplosmiddel-arm en opgebouwd uit hoofdzakelijk natuurlijke componenten, zoals plantaardige olie en water. Produra bewijst daarmee dat je ook zonder chemische middelen perfecte bescherming voor je hout kan bieden. 


Lacq

Het beste voor je alle hout, modern en milieuvriendelijk maar met de eigenschappen van vroeger zodat je er optimaal en lang van kunt genieten. Dat zijn de producten van Lacq

Lacq
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Produra transparante beits - olive - 1L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: