Plaatmateriaal hout

Totaal 7 productenPagina 1 van 1

OSB - Formaldehyde vrij - rechte kanten - Ongeschuurd 18 mm

Chipwood-Sterling

13,10 per m2

OSB - Formaldehyde vrij - rechte kanten - Ongeschuurd 9mm

Chipwood-Sterling

8,06 per m2

OSB halve plaat - Formaldehyde vrij - ongeschuurd - 15mm

Chipwood-Sterling

13,54 per m2

OSB halve plaat - Formaldehyde vrij - ongeschuurd - 18mm

Chipwood-Sterling

15,56 per m2

OSB halve plaat - Formaldehyde vrij - ongeschuurd - 22mm

Chipwood-Sterling

18,28 per m2

OSB halve plaat - Formaldehyde vrij - ongeschuurd 12mm

Chipwood-Sterling

10,27 per m2

Powerplex Bio - Formaldehyde vrij - 122x244 - 18mm

PowerpleX

22,14 per m2

Plaatmateriaal hout

Ecologisch verantwoord plaatmateriaal van hout

Bij Eco-Logisch kun je terecht voor verschillende plaatmaterialen van hout. Zo hebben we OSB-platen (uiteraard formaldehydevrij), maar ook platen van geperste hergebruikte houtvezels (chipwood) en verschillende platen van multiplex. Zo vind je voor elke toepassing de beste houtplaat. En het allerbelangrijkste: je weet zeker dat je keuze geen negatieve impact heeft op onze planeet.

Milieucertificaat

Onze plaatmaterialen van hout zijn voorzien van een milieucertificaat zoals FSC en PEFC. Op die manier weet je zeker dat het hout dat je koopt afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dit betekent dat er nooit meer bomen worden gekapt dan er weer aangepland kunnen worden.

Toepassingsmogelijkheden

Een groot voordeel van plaatmateriaal van hout is dat je het op verschillende manieren kunt toepassen. Er zijn plaatmaterialen voor interieur, exterieur en constructief gebruik. Bij interieur plaatmateriaal moet je er rekening mee houden dat dit vaak niet waterbestendig is en dus niet in aanraking mag komen met vocht of water. Wil je houtplaten in een vochtige ruimte zoals een badkamer gebruiken? Kies dan voor waterbestendig exterieur plaatmateriaal. Daarnaast kun je constructief plaatmateriaal zoals multiplex toepassen als drager voor daken, vloeren en wanden. Je kunt met plaatmateriaal dus alle kanten op. En van sommige platen kun je ook meubels maken!

Vind je het lastig om te bepalen wat in jouw geval de beste keuze is? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Bestel je plaatmateriaal van hout bij Eco-Logisch

Ben je op zoek naar plaatmateriaal van hout? Dan ben je bij Eco-Logisch aan het juiste adres. Bestel je platen in onze webshop en laat ze thuisbezorgen of haal ze vandaag nog op in Amsterdam.

Heb je eerst nog een vraag? Vul ons contactformulier in en we komen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) bij je terug. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om onze verschillende plaatmaterialen van hout in het echt te kunnen bekijken.